Μια – μία βγαίνουν στο φως οι υποθέσεις καρκινοπαθών γυναικών που χάνουν τη δουλεία τους – Νέο περιστατικό απόλυσης(Βίντεο)

Φαίνεται πως η πράξη της Μαρίας Ηλιοφώτου να δημοσιοποιήσει την ιστορία της έδωσε δύναμη και σε άλλες γυναίκες να πουν την δική τους ιστορία, και πώς η μάχη που δίνουν με τον καρκίνο ήταν η αιτία για να μήνουν χωρίς δουλεία.

Μέσα από την εκπομπή «Έχεις Μέσον» ήρθε στο φώς άλλη μια ιστορία γυναίκας που έχασε τη δουλεία της λόγω της μάχης που δίνει με τον καρκίνο.

Συγκεκριμένα η κ. Γιώτα βγήκε στην εκπομπή « Έχεις Μέσον», και ανέφερε τη δική της απόλυση από τη δουλεία , αλλά και το γεγονός ότι ως πρώην καρκινοπαθής μέχρι σήμερα, 7 χρόνια μετά την αποθεραπεία της, δεν έχει βρει ακόμη δουλειά.

Αυτές οι ιστορίες γεννούν πολλά ερωτήματα για το πώς αντιμετωπίζουν κάποιοι τους συνανθρώπους μας με προβλήματα υγείας και τελικά πως το κράτος βοηθά τους συνανθρώπους μας που έχουν προβλήματα υγείας.

Δείτε τα αποσπάσματα από την εκπομπή «Έχεις Μέσον».

Και άλλη καρκινοπαθής ανέφερε τη δική της ιστορία όταν το αφεντικό της την απέλυσε το διάστημα που έκανε χημειοθεραπείες.

Πηγή: MEGA/ tvonenews