Μια ζωή τα ίδια και τα ίδια, δεν αλλάζουμε νοοτροπία όσα χρόνια και αν περάσουν…

Σχεδόν κάθε χρόνο , σε κάθε μεταγραφική περίοδο ακούμε τα ίδια και τα ίδια , θα έρθει το Μπαμ , ο μεγάλος παικταράς όπως διαλαλούν οι διοικήσεις  μέσω των ΜΜΕ, με στόχο  να αυξηθούν τα διαρκείας, και πάει λέγοντας.

Φουσκώνουν τα μυαλά των οπαδών , αυξάνονται οι προσδοκίες και στο τέλος…. Τίποτα απλά μια ισοπεδωτική κριτική από τον κόσμο προς όλους μέχρι την επόμενη χρονία που θα έχουμε ξανά τα ίδια.

Γιατί δυστυχώς η νοοτροπία μας αυτή είναι και δεν αλλάζει, από την μια είμαστε ομαδάρα με τους παίκτες που θα έρθουν αλλά στο πρώτο λάθος  ο παικταράς γίνεται αμέσως παλτό.

Είμαστε λοιπόν στην αναμονή για τα δύο μεγάλα μπαμ από τους αιώνιους, ο μεν ΑΠΟΕΛ όπως όλα δείχνουν θα πάρει τον Κβενάγκι, η δε Ομόνοια είναι σε συζητήσεις με τον Χριστοφή.

Αυτό από μόνο του είναι αρκετό να φουντώνει τις συζητήσεις και τις κόντρες ανάμεσα στους οπαδούς  των δύο αιωνίων, πάντως το μόνο που πρέπει να κάνουν είναι υπομονή, αν τελικά όλα παν καλά και έρθουν αυτοί οι δύο πολύ καλοί παίκτες στο νησί μας να περιμένουμε να τους δούμε αγωνιζόμενους και μετά ας κρίνουμε ή  να κατακρίνουμε ανάλογα.

Γιατί και οι δύο ομάδες στο παρελθόν κάηκαν από μεγάλους παίκτες και τις μεγάλες προσδοκίες , που στο τέλος κατέληξαν σε γιουχάισμα προς όλε τις κατευθύνσεις.

 

Στέλιος Χαραλάμπους