Μητέρα κλείδωσε κατά λάθος το μωράκι της στο αυτοκίνητο στη Λευκωσία – Λειτούργησε το αυτόματο σύστημα κλειδώματος

Ώρες αγωνίας έζησε σήμερα μητέρα η οποία κλείδωσε κατά λάθος το παιδί της στο αυτοκίνητο.  Έντρομη κάλεσε την πυροσβεστική για να απελευθερωθεί το βρέφος, το οποίο είναι καλά στην υγεία του.  Λειτούργησε το αυτόματο κλείδωμα του αυτοκινήτου λένε οι πληροφορίες, που αν ευσταθούν τότε ενδεχομένως να πρέπει να τεθεί θέμα ασφάλειας των πολιτών, αφού θα είναι το δεύτερο περιστατικό σε λίγες μέρες – τον περασμένο μήνα νεαροί κινδύνευσαν άμεσα όταν κλειδώθηκαν εντός του αυτοκινήτου τους στη Λεμεσό.

Το περιστατικό συνέβη σήμερα, γύρω στις 11 το πρωί, έξω από αλυσίδα πολυκαταστήματος, της πρωτεύουσας. Η γυναίκα είχε σταθμεύσει το όχημα της και κατέβηκε από αυτό για να πάρει το βρέφος από το πίσω κάθισμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το αυτόματο σύστημα κλειδώματος του αυτοκινήτου ενεργοποιήθηκε με αποτέλεσμα το όχημα να κλειδώσει ενώ το βρέφος βρισκόταν εντός του οχήματος.

Έντρομη η μητέρα ενημέρωσε αμέσως την Πυροσβεστική Υπηρεσία, μέλη της οποίας πριν σπάσουν το παράθυρο του αυτοκίνητου έδωσαν στη μητέρα την επιλογή να αναμένει την άφιξη κλειδαρά. Ωστόσο, φοβισμένη για το μωράκι της, η νεαρή προτίμησε να αφήσει τους πυροσβέστες να σπάσουν το πίσω παράθυρο και να το απεγκλωβίσουν.