Με… φέρετρο διαμαρτυρήθηκαν στην Πάτρα – Έγινε το έλα να δεις! (φωτός)

Με φέρετρο στο οποίο μπήκε ένας διαμαρτυρόμενος παριστάνοντας τον πεθαμένο επέλεξαν να διαμαρτυρηθούν εργαζόμενοι του Δήμου Νομού Αχαίας.  Η πρωτότυπη εκδήλωση διαμαρτυρίας πραγματοποιήθηκε το πρωί στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση από  το Συνδικάτο Οικοδόμων Νομού Αχαΐας, εργαζόμενοι του Δήμου στον τομέα της καθαριότητας και οδηγοί απορριματοφόρων και εργαζόμενοι μετάλλου.  

Διαμαρτυρήθηκαν έντονα ενάντια στην αύξηση των ορίων συνταξιοδότητησης στα βαρέα και ανθυγιεινά επαγγέλματα, που όπως λένε στρώνει το έδαφος για δουλειά έως το θάνατό τους!

fer11

“Δεν μπορούμε να δουλεύουμε ως τα 67 μας χρόνια σε τέτοιες άσχημες συνθήκες για τη υγείας μας. Θέλουν να μας πεθάνουν μια ώρα αρχύτερα”, τονίζουν, ενώ μπήκαν στο γραφείο του Γενικού Γραμματέα της Αποκεντρωμένης, Γ. Παναγιωτόπουλου, με φέρετρα, που συμβολίζουν το θάνατό τους, λόγω όλων των παραπάνω συνθηκών.

fer3

“Εαν η κυβέρνηση περάσει τη διάταξη τελειώσαμε!”, υποστηρίζουν, για να προσθέσουν πως θα κλιμακώσουν τους αγώνες τους και την αντίστασή τους στα βάρβαρα μέτρα που φέρνει η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, η οποία εξαπάτησε τον Ελληνικό λαό.

fer4

Πηγή:dete.gr