Με ξένο προπονητή τον Οκτώβριο η Εθνική Ελλάδος!

Η νέα ήττα της Εθνικής Ελλάδας μεγάλωσε την κατήφεια και την μουρμούρα και έδειξε για ακόμα μια φορά της χτυπητές αδυναμίες της ομάδας.

Ο Γιώργος Γκιρτζίκης σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα , απέκλεισε κάθε Έλληνα προπονητή από το κάδρο της διαδοχής στον πάγκο της Εθνικής  και αποκάλυψε ότι μέχρι τα παιχνίδια του Οκτωβρίου θα έχει καταλήξει στον νέο ομοσπονδιακό.

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ ανέφερε: “Ευελπιστούσαμε ότι θα αλλάξει η ροή, δυστυχώς όμως συνέβη το ίδιο. Η ομάδα χρειάζεται ένα ηλεκτροσόκ. Θα μπορούσαμε να έχουμε βάλει ένα γκολ γιατί ξεκινήσαμε καλά. Η ψυχολογία είναι πεσμένη, θα πρέπει να επανακτηθεί για να έχουμε καλύτερη συνέχεια. Πρώτα απ’ όλα θα κοιτάξουμε το οργανωτικό βρισκόμαστε σε αυτό το στάδιο. Έχουμε κάνει κάποια βήματα και με την πρόσληψη του νέου προπονητή θα κάνουμε μια αρχή.

Ο επόμενος προπονητής θα είναι ασφαλώς ξένος. Έχουν γίνει επαφές, έχω κάνει συναντήσεις με αξιόλογους προπονητές. Στα παιχνίδισα του Οκτωβρίου θα έχουμε νέο προπονητή με τον Κώστα Τσάνα δίπλα του.

Συγγνώμη από τους φιλάθλους που έδωσαν βροντερό “παρών”. Μας έδωσαν τη δύναμη να συνεχίσουμε. Σίγουρα θα γίνει αυτό που πρέπει. Θα προσπαθήσουμε να βρούμε τις αιτίες. Τα παιδιά έχουν σκύψει να φέρουν αποτελέσματα και θα τα φέρουν. Στις επαφές που έχω ομολογούν όλοι ότι τους παίκτες που διαθέτει η Εθνική θα τους ζήλευαν.

Χρειάζεται όμως αυστηρή πειθαρχία που θα μεταδοθεί από το νέο προπονητή και αλληλοσεβασμός. Αυτά θα προσεχθούν.

Προτιμώ να μην πω εγώ αυτά που πρέπει. Δεν θα κάνουμε τέτοιου είδους συζήτηση. Ισχύουν αυτά που βγήκαν στην ανακοίνωση. Αυτές οι στιγμές δεν είναι κατάλληλες. Όποιος κοιτάζει πίσω, δεν γυρίζει ποτέ”.