Με μια λέξη μόνο: ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ – Ενα Video για κυβερνηση Τσίπρα που έγινε Viral

Το ποιος θα κόψει πρώτος το νήμα των Ελληνικών εκλογών δεν είναι κάτι το οποίο μας αφορά σαν σελίδα. Δεν ψηφίζουμε και ούτε θέλουμε να εμπλακούμε. Έχουμε τους δικούς μας πολιτικούς να αγχωνόμαστε.

Η ψηφοθηρία και ο λαϊκισμός όμως είναι φαινόμενα το οποία δυστυχώς δεν αφορούν τους πολιτικούς. Αφορούν εμάς τους πολίτες. Τους ψηφοφόρους.

Γιατί του πεινασμένου τροφή θα τους δώσεις. Και εάν ο λαός ήταν πεινασμένος για αλήθειες, θα μας τάιζαν αλήθειες. Επειδή όμως εμείς οι ίδιοι είμαστε πεινασμένοι για ευχολόγια και φρούδες ελπίδες, αυτές μας ταΐζουν.

Η πιο γνωστή κωλότουμπα που έγινε ανα το παγκόσμιο, είναι η ψήφιση του μνημονίου από τη κυβέρνηση Τσίπρα. Δεν τον αδικώ γιατί το ψήφισε. Ούτε θα μπω στη διαδικασία ευρώ ή δραχμή, σωστό ή λάθος, παλιοί ή νέοι, ευθύνες ή μη.

Το παρόν δεν είναι για να κακίσει το Τσίπρα. Αλλά εμάς τους ίδιους τους πολίτες οι οποίοι δεν αναζητούμε την αλήθεια και ηδονιζόμαστε στα ψέματα. Έχουμε απωλέσει την κριτική μας σκέψη και γίναμε κατευθυνόμενοι. Ακολούθως αφού τα φάμε στη μάπα (για να μην πω το σωστό), τότε θυμόμαστε όλοι να γίνουμε επαναστάτες και να κακίσουμε τους πολιτικούς. Να τους βρίσουμε ψεύτες. Ότι μας κορόιδεψαν.

Εμείς φταίμε…γιατί θέλουμε ή θεωρούμε πάντα ότι θα γίνετε το δικό μας. Ωχ-βρε-αδερφισμοί, τράμπες, παρακαμπτήριους. Και αυτοί…μα πουλάνε αυτό το οποίο ο οργανισμός μας με πάθος αναζητά. Τις…..(άντε να μην το πω)…ψευτιές…

Διογένης