Μετά τους Χαμπουλλά – Δίπλαρο – Κυριακίδου, ήρθε ο βασιλιάς του Λαϊκισμού – Δοξάστε τον!

Ο Βουλευτής Αμμοχώστου Ζαχαρίας Κουλίας, φορώντας το στέμμα του βασιλιά του Λαϊκισμού (πριν την ραγδαία εξέλιξη του Ευγένιου Χαμπουλλά), έκλεισε την ομιλία του για τους προϋπολογισμούς στη Βουλή, με κατάθεση του βιβλίου του καναλάρχη του Sigma Κωστή Χατζηκωστή, με τα έξι πορτραίτα των Προέδρων της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Η κίνηση αυτή, αυτομάτως τον έχει εγκαταστήσει, σχεδόν βιδώσει, στην κεντροδεξιά πλευρά του τραπεζιού που εκφωνεί τις ειδήσεις ο Χρύσανθος Τσουρούλλης στο δελτίο του Sigma. Δηλαδή σημαίνει αυτόματα και πλήρη στήριξη στο εξαιρετικό έργο του…

Όλοι οι άνθρωποι έχουμε το δικαίωμα να κάνουμε λάθη. Οι πολιτικοί, ίσως να έχουν μεγαλύτερο δικαίωμα από εμάς. Ουδείς, όμως, μπορεί δίκην λαϊκισμού και μόνο να προσπαθεί με οποιονδήποτε τρόπο να κερδίσει συμπάθειες την ώρα που το παίζει επαναστάτης και μάλιστα «χωρίς αιτία».

Ο κύριος Κουλίας, που μετά τη συγκεκριμένη πράξη του, θα γίνει, κατά πάσα πιθανότητα ο νέος Πιτσιλλίδης στο Sigma, όλοι πρέπει να θυμόμαστε ότι έχει ξεφύγει πολλές φορές. Μια από αυτές, η πιο πρόσφατη, ήταν ο πολύ κακός ρατσιστικός χαρακτήρας που έβγαλε, εναντίον ενός άλλους συναδέλφου του πολιτικού, ο οποίος μάλιστα δεν ήταν παρόν σε τηλεοπτικό πάνελ.

Ο «πολιτικός πολιτισμός» του ξεπέρασε κάθε όριο, με την υπεύθυνη του προγράμματος να τον ακούει, χωρίς να του αφαιρεί τον λόγο και χωρίς να παρεμβαίνει στο ρατσισμό και στην πρωτοφανή ειρωνεία συναδέλφου του, που ξεστόμιζε ο βουλευτής λαϊκιστής.

Ο Ζαχαρίας Κουλίας έχει δικαίωμα να χρησιμοποιήσει κριτική. Oι άσχημοι χαρακτηρισμοί, όμως, και η κοροϊδία που χρησιμοποιεί κατά καιρούς για θέματα όπως η ομοφυλοφιλία, η διαφορετική φυλή, το πάχος, η “ασχήμια”, αλλά και πιο μεμονωμένα χαρακτηριστικά, όπως αυτιά στην συγκεκριμένη περίπτωση ξεπερνούν κάθε όριο. Θυμηθείτε και δοξάστε τον βασιλιά του είδους (λαϊκισμός)!

Κρατίνος