Μετά τον εμετικό Κουρή ο …Μαχαιρίτσας και τα Εδονοτσιπρόπουλα!

Δεν πέρασαν 24 ώρες και τη θέση του αρθρογράφου του εμετικού δημοσιεύματος Γιώργου Κουρή, που αποκάλεσε την Κύπρο και τους Κύπριους άτιμους και μπαμπέσηδες, ήρθε να πάρει ο γνωστός αοιδός, Λαυρέντης Μαχαιρίτσας.

Ο  αοιδός, που στην συγκεκριμένη περίπτωση μεταμορφώθηκε σε ”αηδιό” , επέλεξε το τριήμερο καθιερωμένο φεστιβάλ της νεολαίας και των φοιτητών της ΕΔΟΝ, για να βγάλει χολή.

Επειδή προφανώς, νόμισε πως τραγουδούσε στην Κομμουνιστική νεολαία Ελλάδος, τον συνεπήρε ο ακροαριστερός του οίστρος σε ένα αριστερό ακροατήριο και κατά τη διάρκεια της χθεσινής, πρώτης νύχτας του φεστιβάλ, στην Πύλη Αμμοχώστου, τα έχωσε στον Υπουργό Οικονομικών Χάρη Γεωργιάδη.

Εκμεταλλεύτηκε το παραλήρημα της αριστερής λαοθάλασσας που συγκεντρώθηκε και ενθουσιάστηκε τόσο, ώστε ήθελε να πει κάτι βαθιά Ελληνικό και πατριωτικό!

Ολοκλήρωσε λοιπόν ένα τραγούδι και πάνω στο χειροκρότημα από τα Εδονόπουλα που μετατράπηκαν σε εδονοτσιπρόπουλα, ο μεγάλος καλλιτέχνης το πέταξε: «Ότι είναι να το περάσουμε θα το περάσουμε μαζί και κάτι ακόμα. Αυτόν τον υπουργό Οικονομικών της Κύπρου να τον χαίρεστε».

Αμέσως οι παρευρισκόμενοι κοίταξαν ο ένας τον άλλον, ενθουσιάστηκαν από την απίστευτη οξυδέρκεια του καλλιτέχνη και ξεσπώντας σε ακόμη πιο ζεστό χειροκρότημα, επιβράβευσαν τη χαζομάρα που πέταξε το ίνδαλμά τους, το οποίο, κατηγορούσε τον Υπουργό Οικονομικών της Κύπρου!

Ο Χαρης Γεωργιάδης μπορεί να μην τυγχάνει μεγάλης εκτίμησης στην Ελλάδα, θ’ αποδειχθεί πολύ σύντομα όμως ποιος μπορεί να έχει δίκαιο…

Φήμη