Μαχαιρώματα στην Πάφο: Επτά μέρες κράτηση στον 29χρονο και την 30χρονη για την απόπειρα φόνου

Διατάγματα κράτησης επτά ημερών εξέδωσε το Επαρχιακό δικαστήριο Πάφου εναντίον των δύο προσώπων που συνελήφθησαν για διευκόλυνση των ανακρίσεων σε σχέση με διερευνώμενη υπόθεση απόπειρας φόνου, συνωμοσίας και τραυματισμού. Πρόκειται για 29χρονο Ελληνοπόντιο και 30χρονη από τη Βουγλαρία που συνελήφθησαν και τέθηκαν υπό κράτηση οι οποίοι ωστόσο ανακρινόμενοι πρόβαλαν κάποιους ισχυρισμούς οι οποίοι θα διερευνηθούν.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με την Αστυνομία ένας Βούλγαρος ηλικίας 52 χρόνων νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο Πάφου τραυματισμένος με μαχαίρι στην κοιλιακή χώρα.

Ο Βούλγαρος βρέθηκε στην μέση καυγά φίλου του και ενός Ομογενή από τον Πόντο σε σχέση με οικονομικές διαφορές που είχαν.

Η απόπειρα φόνου, σύμφωνα με την Αστυνομία, διεπράχθη γύρω στα μεσάνυκτα έξω από πολυκατοικία στην οδό Παπαρηγοπούλου στην περιοχή του Πάφος Mall.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 29χρονος ομογενής συνόδευε στην περιοχή 30χρονη Βουλγάρα φίλη του που απαιτούσε χρηματικό ποσό από την κόρη άλλου Βούλγαρου που διαμένει σε διαμέρισμα της πολυκατοικίας έξω από την οποία διαδραματίστηκε το επεισόδιο.

Η κόρη του Βούλγαρου ιδιοκτήτη του διαμερίσματος διαμένει σε άλλη πόλη.

Η συζήτηση σε κάποια στιγμή ξέφυγε και ο Ομογενής φέρεται να τραυμάτισε με μαχαίρι τόσο τον πατέρα της κοπέλας που οφείλει χρήματα στην φίλη του όσο και τον 52χρονο φίλο του που προσπάθησε να βοηθήσει.

Οι δυο Βούλγαροι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Πάφου όπου ο 52χρονος που φέρει τραύμα στην κοιλιακή χώρα υποβλήθηκε σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση ενώ ο πατέρας της κοπέλας που φέρει τραύμα στην πλάτη αφού έτυχε των Α` βοηθειών απελύθη.

Η συμπλοκή σύμφωνα με την Αστυνομία έγινε γύρω στις 23:50 χθες τη νύχτα. Μετά την πληροφορία μέλη της Αστυνομίας έσπευσαν στην περιοχή, όπου σε χώρο στάθμευσης πολυκατοικίας, εντόπισαν κηλίδες αίματος.

Η σκηνή αποκλείστηκε και τέθηκε υπό φρούρηση.

Για την υπόθεση η Αστυνομία προχώρησε αρχικά στην σύλληψη της 30χρονης Βουλγάρας και λίγο αργότερα συνελήφθη και ο Ελληνοπόντιος φίλος της ηλικίας 29 ετών.