Ματωμένο μπάτσελορ: Νεκρές οι 4 παράνυμφοι – Σοβαρά τραυματισμένη η νύφη

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται μια νύφη, ενώ τέσσερις παράνυμφοι της σκοτώθηκαν τη βραδιά του μπάτσελορ πάρτι όταν μεθυσμένος οδηγός έπεσε στη λιμουζίνα στην οποία επέβαιναν, στην πόλη της Νέας Υόρκης.

WEDDING

Η νύφη με τη μια παράνυμφο που σκοτώθηκε

Μάρτυρες αναφέρουν ότι έκαναν αναστροφή όταν συγκρούστηκαν με φορτηγό το οποίο έκοψε κυριολεκτικά τη λιμουζίνα σχεδόν στη μέση. «Είδαμε σώματα να κρέμονται έξω από την αριστερή πλευρά του αυτοκινήτου. Ήταν νεαρά κορίτσια. Φαίνονταν χέρια, κεφάλια, μαλλιά», σημείωσε μάρτυρας στη New York Daily News.

dead

Οι άλλες δύο που έχασαν τη ζωή τους

Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο περιέγραψαν το δυστύχημα ως ένα από τα χειρότερα που έχουν ποτέ αντικρίσει. Οι Brittany M. Schulman, 23, Lauren Baruch, 24, Stephanie Belli, 23, και Amy R. Grabina, 23, σκοτώθηκαν στο τραγικό δυστύχημα.

Στο τροχαίο τραυματίστηκαν οι Joelle M. Dimonte, 25, Melissa Angela Crai, 23, Alicia Arundel, 24 και Olga Lipets, 24, καθώς και ο 58χρονος οδηγός της λιμουζίνας Carlos Pino.

Ο οδηγός του φορτηγού Steve Romeo μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με εκδορές στο πρόσωπό του, ενώ όπως ανακοίνωσαν οι αρχές συνελήφθη για οδήγηση υπό την επήρεια αλκόολ. Είχε εγκαταλείψει το σημείο του τροχαίου αλλά γρήγορα εντοπίστηκε από τις αρχές.

driver

Οι ερευνητές εξετάζουν και το ενδεχόμενο η λιμουζίνα να έκανε παράνομη αναστροφή τη στιγμή του δυστυχήματος.

Πηγή:πρώτοθέμα