Μας μετατρέψατε σε ένα λαό απελπισμένο και θυμωμένο!

Σκέφτομαι τί να γράψω. Σκέφτομαι αν θα μπορέσω να αποτυπώσω όλα εκείνα τα συναισθήματα που με διακατέχουν, για ακόμα μια φορά παρακολουθώντας τα όσα συμβαίνουν σε αυτό το ταλαίπωρο νησί.

Η εβδομάδα ξεκίνησε ανάποδα. Στα δελτία ειδήσεων τα ίδια και τα ίδια. Πρώτο θέμα η βία στα γήπεδα! Αν είναι δυνατόν να ασχολούμαστε για χιλιοστή φορά με τους “γνωστούς άγνωστους”, αυτούς τους χούλιγκαν, αυτούς που δεν μπορεί η πολιτεία, τα ίδια τα ποδοσφαιρικά σωματεία, να απομονώσουν, να τους στείλουν στο διάβολο!

Δεν είναι του παρόντος να αναλύσουμε τί είναι αυτό που τους οδηγεί στο να φορέσουν κουκούλες, να “ζωστούν τα άρματα” και να καταστρέψουν τα πάντα στο διάβα τους. Δεν με ενδιαφέρει η ψυχοπάθεια αυτών των ανθρώπων! Αυτό που με ενδιαφέρει, είναι γιατί η πολιτεία-εκτελεστική και νομοθετική-δεν βρίσκουν λύσεις εδώ και χρόνια. Με ενοχλεί η ανικανότητα όλων αυτών, που μας διοικούν.

Είμαι θυμωμένος με όλους αυτούς τους ανίκανους, που και σήμερα και αύριο θα παρελαύνουν στα πάνελ των καναλιών και θα μου “σερβίρουν” ηλιθιότητες, μόνο και μόνο για να μας πείσουν ότι ασχολούνται και προβληματίζονται, για την κατάσταση!

Είμαι θυμωμένος, γιατί ενώ ο μισθός μου δεν φτάνει για το μισό μήνα, όπως τους πιο πολλούς από εμάς, ως φορολογούμενοι πολίτες πληρώνουμε υπερωρίες στους Αστυνομικούς, να προσέχουν τους λυσσασμένους και την ίδια ώρα, τους εκθέτουμε στην αγριότητα αυτών των λυσσασμένων.

Είμαι τόσο θυμωμένος και για τόσα πολλά, που είμαι έτοιμος να εκραγώ. Και εύχομαι να είναι πολλοί σαν εμένα. Χιλιάδες. Γιατί ειλικρινά, δεν βλέπω άλλη διέξοδο, παρά από την έκρηξη του λαού. Περιμένουμε λύσεις, από αυτούς που μας δημιούργησαν τα προβλήματα! Περιμένουμε σωτηρία από τους δήμιους μας!

Και αυτό το πανέμορφο και πολύπαθο νησί συνεχίζει την κατηφόρα, παραμένοντας πανέμορφο μόνο για τους ξένους τουρίστες πια, ενώ για τους κατοίκους του, που υποφέρουν κάθε μέρα, μοιάζει με τη Ρώμη την εποχή του Καλιγούλα!

Πυθία