Μας έπιασε στο δούλεμα η ΑΗΚ – Έρχονται αυξήσεις

Πραγματικά δεν έχει εξήγηση… Χθες δεν “πανηγυρίζαμε” όλοι διότι έπεσε η τιμή του πετρελαίου; Το είδαμε άλλωστε και στις πλείστες πινακίδες των πρατηρίων βενζίνης. Όχι πως είναι και καμία τρελή μείωση ή κανένα τρελό ποσό, αλλά δεν παύει να είναι μείωση, και μία ανάσα στα ταλαίπωρα πορτοφόλια μας. Έστω αυτά τα 6-7 σεντ το λίτρο είναι μια καλή αρχή.

Ε πως τότε η αρχή ηλεκτρισμού αναγγέλλει αυξήσεις λόγω της διεθνής αύξησης της τιμής του πετρελαίου; Πάνε να μας τρελάνουν αυτοί της ΑΗΚ.
Διάβαζα σήμερα δηλώσεις της Εκπροσώπου Τύπου της ΑΗΚ Χριστίνας Παπαδοπούλου η οποία έλεγε πως εξ’ αιτίας της ανοδικής τάσης της τιμής του πετρελαίου θα δούμε αυξήσεις στους μηνιαίους λογαριασμούς που εκδοθούν τέλος Αυγούστου, και στους διμηνιαίους στο τέλος Σεπτεμβρίου. Και μην νομίζετε οτι η αύξηση θα είναι μικρή, διότι το 3,8% είναι ένα αρκετά ψηλό ποσοστό, αν αναλογιστεί κανείς το κόστος ζωής.
Τελικά ποιος μας δουλεύει γιατί δεν μπορεί από την μία η τιμή της βενζίνης να πέφτει εξ αιτίας της πτώσης διεθνώς και από την άλλη το ρεύμα να ακριβαίνει εξ αιτίας της αύξησης διεθνώς!!!
Ή εγώ δεν καταλαβαίνω ή εδώ κάποιος μας δουλεύει….

Δίκτυς ο Κνώσσιος