Μαγαζάτορες πήγαν να λιντσάρουν τουρίστα επειδή έριξε κάτω μπουκάλια νερού – βίντεο

Δυσφήμηση στην γειτονική μας χώρα αποτελεί ένα επεισόδιο που έλαβε χώρα σε κεντρικό δρόμο της Κωνσταντινούπολης και στο οποίο εμπλέκονται αρκετοί Τούρκοι μαγαζάτορες και ένας Ιρλανδός τουρίστας.

Σύμφωνα με τα τουρκικά μέσα, που δημοσίευσαν μάλιστα βίντεο από τον καυγά, όλα ξεκίνησαν όταν ο Ιρλανδός (με καταγωγή από το Κουβέιτ) μπήκε σε ένα μικρό μαγαζί της συνοικίας Ακσαράι και άνοιξε ένα ψυγείο με αποτέλεσμα να πέσουν από μέσα δεκάδες μπουκάλια νερού.

tourkia

Δευτερόλεπτα αργότερα, ο εξαγριωμένος ιδιοκτήτης του μαγαζιού (ο άνδρας με τη ριγέ μπλούζα) φαίνεται να επιτίθεται στον τουρίστα (που φορά λευκά) κρατώντας ένα ξύλο, ενώ αρκετοί από τους γύρω μαγαζάτορες σπεύδουν να βοηθήσουν τον φίλο τους, κρατώντας καρέκλες και δοκάρια.

Παρόλο που αρκετοί περαστικοί επιχείρησαν να παρέμβουν ώστε να αποτρέψουν τον καυγά, οι οξύθυμοι μαγαζάτορες ήταν πραγματικά ανεξέλεγκτοι, περικυκλώνοντας τον Ιρλανδό και επιχειρώντας να τον χτυπήσουν με κάθε τρόπο. Ωστόσο, αυτό που προκαλεί μεγάλη εντύπωση είναι η στάση του νεαρού άνδρα, που όχι μόνο δεν τράπηκε σε φυγή αντιμέτωπος με τον όχλο αλλά κατάφερε να αμυνθεί με αξιοθαύμαστο τρόπο.

Όπως φαίνεται στο βίντεο, ο γενναίος τουρίστας κατάφερε όχι μόνο να αφοπλίσει τον έξαλλο μαγαζάτορα αλλά και να ρίξει νοκ-άουτ έναν φίλο του, με μία μόνο γροθιά. Αυτό δεν είναι καθόλου παράξενο αφού, σύμφωνα με το τουρκικό πρακτορείο Today’s Zaman, ο απρόσεκτος τουρίστας είναι επαγγελματίας παλαιστής στη χώρα του.

Πηγή: protothema.gr