“Μίλησε” η νεκροτομή – Ποια τα αίτια θανάτου των δύο γυναικών στη Λάρνακα

Σε έμφραγμα του μυοκαρδίου αποδίδεται ο θάνατος 47χρονης από τη Βουλγαρία, ενώ 68χρονη από την Αναφωτία απεβίωσε από πνευμονική εμβολή. Οι δύο αιφνίδιοι θάνατοι σημειώθηκαν χθες το βράδυ.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η νενομισμένη νεκροτομή στις σορούς των δύο γυναικών διενεργήθηκε σήμερα στο νεκροτομείο του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας από τον ιατροδικαστή Νικόλα Χαραλάμπους.

Η αιτία θανάτου της 47χρονης από τη Βουλγαρία οφείλεται σε έμφραγμα του μυοκαρδίου, ενώ η 68χρονη από την Αναφωτία έχασε τη ζωή της από πνευμονική εμβολή.

Η 68χρονη από την Αναφωτία βρισκόταν στο σπίτι της μαζί με το γιο και τη νύφη της, όταν έχασε τις αισθήσεις της και σωριάστηκε στο πάτωμα. Η γυναίκα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν το θάνατό της.

Δύο ώρες αργότερα, δηλαδή μετά τις εννέα το βράδυ, η 47χρονη από τη Βουλγαρία εντοπίστηκε από το σύζυγο της να κείτεται αναίσθητη στο πάτωμα του υπνοδωματίου του σπιτιού τους στη Λάρνακα. Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.