Λιοπέτρι: Ξυλοφόρτωσαν και έστειλαν 18χρονο εθνοφρουρό στο νοσοκομείο

Υποθέσεις παράνομης εισόδου σε στρατόπεδο και επίθεσης με πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης εναντίον 18χρονου στρατιώτη, που υπηρετεί στο Στρατόπεδο «Μόδεστου Παντελή», στο Λιοπέτρι, διερευνά  η Αστυνομία.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ένας νεαρός τέθηκε υπό κράτηση και άλλος ένας εξακολουθεί να καταζητείται.

Όπως αναφέρεται, καταγγέλθηκε χθες στο ΤΑΕ Αμμοχώστου από 18χρονο εθνοφρουρό από το Λιοπέτρι, ότι την ίδια μέρα γύρω στις 04.20 τα ξημερώματα ενώ βρισκόταν σε διατεταγμένη υπηρεσία εντός του στρατοπέδου «Μόδεστου Παντελή» στο Λιοπέτρι, δέχθηκε επίθεση από 20χρονο πολίτη και ένα 18χρονο εθνοφρουρό, αμφότεροι από το Λιοπέτρι.

Σύμφωνα με την καταγγελία, οι δύο νεαροί αφού εισήλθαν παράνομα από την περίφραξη εντός του στρατοπέδου, αρχικά κτύπησαν τον 18χρονο με τα χέρια και τα πόδια τους σε διάφορα μέρη του σώματος του και στη συνέχεια με την καρέκλα που υπήρχε στο θάλαμο του στρατοπέδου.

Ο στρατιώτης μεταφέρθηκε στο Τμήμα Πρώτων Βοηθειών του Γενικού Νοσοκομείου Αμμοχώστου όπου οι επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν ότι έφερε κάκωση στο κεφάλι και εκδορές σε διάφορα μέρη του σώματος του.

Εναντίον των δύο νεαρών εξασφαλίστηκαν δικαστικά εντάλματα σύλληψης και ο 18χρονος εθνοφρουρός συνελήφθη λίγο μετά τις 8.30 χθες το βράδυ στο Παραλίμνι.

Ανακρινόμενος ο νεαρός έδωσε κάποιους ισχυρισμούς οι οποίοι διερευνώνται από την Αστυνομία. Στη συνέχεια τέθηκε υπό κράτηση ενώ ο 20χρονος εξακολουθεί να καταζητείται.

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Αμμοχώστου.