Λευκωσία: Τους έπιασαν στο deal – Με το… κιλό η κάνναβη – Χειροπέδες σε τρεις

Λαβράκι έπιασαν τα μέλη της ΥΚΑΝ Λευκωσίας τα οποία πέρασαν χειροπέδες σε τρία πρόσωπα στην κατοχή των οποίων εντοπίστηκαν τέσσερα περίπου κιλά κάνναβης.  Βάσιμες αποδείχθηκαν ότι ήταν οι πληροφορίες που έκαναν λόγο για κοντραμπάντο ναρκωτικών.

Οι συλλήψεις και ο εντοπισμός των ναρκωτικών έγιναν χθες το απόγευμα όταν μετά από πληροφορία για κοντραμπάντο ναρκωτικών, τα μέλη της ΥΚΑΝ έθεσαν υπό παρακολούθηση αυτοκίνητο που οδηγούσε 29χρονος από τη Λευκωσία.  Σε περιοχή του Στροβόλου ο ύποπτος στάθμευσε για λίγο το αυτοκίνητο του και στη συνέχεια μετέβη σε άλλη περιοχή και πάλι στο Στρόβολο όπου τον πλησίασε πρόσωπο που βρισκόταν σε δεύτερο αυτοκίνητο.  Μόλις έγινε το “deal” τα μέλη της ΥΚΑΝ επέδραμαν και τους έπιασαν στα πράσα.

Στην κατοχή τους βρέθηκαν τέσσερις συσκευασίες βάρους δύο κιλών κάνναβης, 1150 ευρώ και άλλα αντικείμενα τα οποία κατασχέθηκαν.  Οι δύο συνελήφθησαν και τα υποστατικά τους ερευνήθηκαν.  Ανακρινόμενος ο 29χρονος φέρεται να υπέδειξε το σημείο όπου είχε σταθμεύσει πριν τη συνάντηση του με τον άλλο ύποπτο, ως χώρο όπου υπήρχε και άλλη ποσότητα κάνναβης.

Τα μέλη της ΥΚΑΝ μετέβησαν στο χώρο στάθμευσης οικίας στο Στρόβολο που ανήκει σε 46χρονο και μετά από έρευνα εντόπισαν 915 γραμμάρια κάνναβης και ένα κιλό ρητίνης κάνναβης.  Ο 46χρονος ιδιοκτήτης της κατοικίας συνελήφθη παρά το γεγονός ότι δήλωσε άγνοια για τα ανευρεθέντα.

Οι τρεις συλληφθέντες οδηγήθηκαν στα αστυνομικά κρατητήρια και το πρωί θα οδηγηθούν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας για έκδοση διατάγματος κράτησης τους.