Λευκωσία: Μεθυσμένος σύζυγος απειλούσε να σκοτώσει με κυνηγετικό σύζυγο και πεθερικά

Τον τρόμο από τα πιο οικεία χέρια έζησαν νεαρή σύζυγος, ο δεκάχρονος γιος της και οι γονείς της.  Ο μεθυσμένος σύζυγος απείλησε να τους σκοτώσει προτάσσοντας το κυνηγετικό του.  Βράχοι οι γονείς της κοπέλας κατάφεραν να τον αφοπλίσουν και ειδοποίησαν την αστυνομία.

Η παρολίγον τραγωδία εκτυλίχθηκε χθες βράδυ όταν ο σύζυγος επέστρεψε στο σπίτι του στη Λευκωσία, αφού είχε καταναλώσει ποσότητα αλκοόλ. Μετά από έντονη λογομαχία και διαπληκτισμούς που είχε το ζευγάρι μπροστά στο παιδί τους, η μητέρα πήρε τον 10χρονο γιο της και κατέφυγε στην οικία των γονέων της.

Στις ο πατέρας μετέβη στην οικία των πεθερικών του έχοντας στην κατοχή του κυνηγητικό όπλο. Στη θέα του πατέρα τα πεθερικά του, κλείδωσαν τις πόρτες για να παρεμποδίσουν την είσοδο του.

Μετά από επίμονες προσπάθειες, ο πατέρας κατάφερε να σπάσει την μπαλκονόπορτα και να εισέλθει εντός του σπιτιού.  Σε έξαλλη κατάσταση πρόταξε το  κυνηγετικό του όπλο εναντίον των πεθερικών και της γυναίκας του απειλώντας τους να τους σκοτώσει.

Απτόητοι οι γονείς της κοπέλας και φοβούμενοι για την ασφάλεια της κόρης και του εγγονιού τους που παρακολουθούσε έντρομο το συμβάν κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν.  Αμέσως ενημέρωσαν σχετικά την Αστυνομία μέλη της οποίας έσπευσαν επί τόπου και συνέλαβαν τον παραλίγο φονιά.