Λεμεσός: 82χρονος βρέθηκε νεκρός στο χωράφι του – Τον βρήκε ο γιος του

Η τελευταία έμελλε να είναι η χθεσινή του εργασία στο αγαπημένο του χωράφι στην Επισκοπή για 82χρονο ο οποιος εντοπίστηκε χθες βράδυ νεκρός από το γιο του.  Έφερε κτύπημα στο κεφάλι ενώ λίγα μέτρα πιο κάτω το τρακτέρ του βρισκόταν σε λειτουργία.. Ατύχημα εκτιμούν οι ανακριτές χωρίς να αποκλείουν άλλα ενδεχόμενα.

Ο γέροντας εντοπίστηκε όταν τον αναζήτησαν οι οικείου με το που βράδιασε κι δεν έδωσε σημεία ζωής.  Είχε μεταβεί το χωράφι του από το πρωί και όταν νύχτωσε και δεν επέστρεψε σπίτι του, οι δικοί του ανησύχησαν. Έτσι έσπευσε στο χωράφι ο γιος του που τον εντόπισε νεκρό στις 10.15 χθες βράδυ.   Η σορός του άτυχου γέροντα βρισκόταν χάμω και το τρακτέρ του σε λειτουργία δεκαπέντε μέτρα μακριά του.

Σοκαρισμένος ο γιος ενημέρωσε αμέσως την αστυνομία.  Μέλη της αστυνομίας των βρετανικών βάσεων όπου εμπίπτει η περιοχή έσπευσαν για έρευνες και ανακρίσεις.  Όπως διαπιστώθηκε ο 82χρονος έφερε χτύπημα στο κεφάλι.  Εκ πρώτης όψεως οι ανακριτές εκτιμούν ότι ο θάνατος του 82χρονου δεν οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια, αλλά σε ατύχημα, χωρίς όμως να αποκλείεται κανένα ενδεχόμενο.  Τα ακριβή αίτια θανάτου θα διαπιστωθούν με την νεκροτομή που θα διενεργηθεί αύριο στο Νοσοκομείο Λευκωσίας.