Λεμεσός: Τις “έφαγε” αλλά δεν ξέρει από ποιους – περίεργη υπόθεση ξυλοδαρμού

Ξυλοδαρμό του από τρία άγνωστα του πρόσωπα κατήγγειλε 35χρονος επιχειρηματίας στη Λεμεσό.  Όπως ισχυρίζεται τον κτύπησαν πισώπλατα χωρίς να ξέρει το γιατί ενώ δεν είναι σε θέση να τους αναγνωρίσει.

Η περίεργη υπόθεση εκτυλίχθηκε στις εννέα χθες βράδυ στην Μουταγιάκα.  Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε το θύμα στην αστυνομία. Την ώρα που κατέβηκε από το αυτοκίνητο του για να μεταβεί σε κατοικία φίλης του, δέχθηκε πισώπλατα επίθεση από τρεις άγνωστους, οι οποίοι αφού τον ξυλοφόρτωσαν, στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή, αφήνοντας τον αιμόφυρτο στο δρόμο.

Τον 35χρονο μετέφεραν σε ιδιωτική κλινική όπου του δόθηκαν οι πρώτες βοήθειες, φίλοι του, τους οποίους ενημέρωσε σχετικά μέσω τηλεφώνου.  Στη συνέχεια το θύμα μετέβη στην αστυνομία και κατήγγειλε το συμβάν. Το θύμα φέρει σημάδια κακοποίησης, ωστόσο το γεγονός ότι δεν δίνει κάποιες κατευθύνσεις για τα ελατήρια των δραστών τους οποίους όπως ισχυρίζεται δεν είναι σε θέση να αναγνωρίσει τους δράστες, ούτε καν να τους περιγράψει, δυσχεραίνει το έργο των ανακριτών.