Λεμεσός: Συλλήψεις και κατασχέσεις Η/Υ σε εκστρατεία κατά του ηλεκτ. Τζόγου

Στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης εκστρατείας της Αστυνομίας για πάταξη του ηλεκτρονικού τζόγου, μέλη του ΟΠΕ Λεμεσού, έθεσαν υπό παρακολούθηση υποστατικό στη Λεμεσό, για το οποίο υπήρχε διάταγμα αναστολής της λειτουργίας του από το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού.

Γύρω στις 9.15μ.μ. χθες, τα μέλη του ΟΠΕ, εισήλθαν στο υποστατικό, για διενέργεια έρευνας δυνάμει δικαστικού εντάλματος. Κατά την είσοδό τους, εντοπίστηκε 32χρονος, ο οποίος παρουσιάστηκε ως ο νέος ιδιοκτήτης του υποστατικού. Σε σωματική έρευνα που του έγινε, εντοπίστηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε, το χρηματικό ποσό των €215.

Κατά τον ίδιο χρόνο, θεάθηκαν να εξέρχονται από την πίσω πόρτα, ο πρώην ιδιοκτήτης του υποστατικού και μια γυναίκα, οι οποίοι ανακόπηκαν από τους αστυνομικούς. Οι δύο συνελήφθησαν και τέθηκαν υπό κράτηση. Ο πρώτος για την παρακοή διατάγματος Δικαστηρίου και για εντάλματα προστίμου και η δεύτερη για εντάλματα προστίμου.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας, που ακολούθησε, στο υποστατικό εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν 17 ηλεκτρονικοί υπολογιστές, μια ηλεκτρονική κάρτα μνήμης, ένα modem και οκτώ καρέκλες.

Ο 32χρονος ιδιοκτήτης του υποστατικού, επίσης συνελήφθη για παρακοή διατάγματος Δικαστηρίου και τέθηκε υπό κράτηση.

Το ΤΑΕ Λεμεσού και ο Αστυνομικός Σταθμός Αγίου Ιωάννη διερευνά την υπόθεση.