Λεμεσός: Εντοπίστηκε νεκρός 30χρονος Σύριος

Νεκρός εντοπίστηκε κοντά στην περιοχή Φασούρι στη Λεμεσό 30χρονος από τη Συρία, ο οποίος έλειπε από χθες από το σπίτι του.

Η αστυνομία καθώς και συγγενικά του πρόσωπα τον έψαχναν κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Συγκεκριμένα χθες δηλώθηκε η εξαφάνιση του 30χρονου Σύριου, στον Αστυνομικό Σταθμό Αγίου Ιωάννη στη Λεμεσό, από την Ελληνοκύπρια σύζυγο. Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε η γυναίκα του στην Αστυνομία, ο 30χρονος σύζυγος της, άνοιξε την πόρτα του σπιτιού τους κι έφυγε, χωρίς να δώσει στη συνέχεια κανένα σημείο ζωής.

Μετά την καταγγελία, μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού, του Αστυνομικού Σταθμού Αγίου Ιωάννη καθώς και φιλικά πρόσωπα της οικογένειας, «χτένισαν» στην κυριολεξία ολόκληρη την περιοχή Ζακακίου, καθώς η μοναδική πληροφορία που υπήρχε ανέφερε ότι ο 30χρονος είχε θεαθεί πίσω από το εμπορικό κέντρο της περιοχής.

Οι ολονύχτιες έρευνες απέβησαν άκαρπες, ωστόσο γύρω στις 12 το μεσημέρι, ο 30χρονος εντοπίστηκε νεκρός σε ανοικτό χώρο, στο δρόμο που οδηγεί στο Φασούρι.

Μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού και ιατροδικαστής έσπευσαν στο σημείο και από επιτόπιες εξετάσεις που διενεργήθηκαν, γρήγορα αποκλείστηκε το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας.

Τα ακριβή αίτια θανάτου του άτυχου Σύρου, θα διαφανούν κατά τη νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού του, που θα διενεργηθεί αύριο.