Λεμεσός: Γλίτωσε στη τρίχα! Δύο φορές τον πυροβόλησαν με πιστόλι αλλά…

Απόπειρα φόνου εναντίον 52χρονου διερευνά η αστυνομία Λεμεσού. Δράστης σύμφωνα με την αστυνομία 34χρονος ο οποίος φέρεται να πυροβόλησε με πιστόλι δύο φορές τον 52χρονο χωρίς όμως να τον πλήξει. Προσωπικές διαφορές τα ελατήρια, αρνείται ενοχή ο συλληφθέντας.

Η απόπειρα φόνου διαπράχθηκε στις 6.45 χθες το πρωί, ωστόσο το θύμα κατήγγειλε την υπόθεση αρκετές ώρες αργότερα.  Όπως ανέφερε στους ανακριτές, ενώ καθόταν στη βεράντα του σπιτιού του οδός Γιάννη Ρίτσου στο Άγιο Αθανάσιο, αντιλήφθηκε 34χρονο τον οποίο γνωρίζει, να βρίσκεται μέσα σε αυτοκίνητο το οποίο στάθμευσε μπροστά από την οικία του.

Στη συνέχεια ο 34χρονος άνοιξε το παράθυρο και σημάδεψε τον 52χρονο με πιστόλι πυροβολώντας τον δύο φορές. Ο 52χρονος όμως, αντέδρασε άμεσα ξαπλώνοντας στο πάτωμα της βεράντας, έτσι δεν πλήγηκε από τους πυροβολισμούς.  Στη συνέχεια ο δράστης ανέπτυξε ταχύτητα και εξαφανίστηκε.

Το παραλίγο θύμα δεν κατήγγειλε άμεσα την υπόθεση στην αστυνομία, αλλά αρκετή ώρα μετά. Μέλη του ΤΑΕ μετέβησαν το απόγευμα στην κατοικία για έρευνες και ανακρίσεις.  Οι δύο σφαίρες εντοπίστηκαν η μια στη, ξύλινη περίφραξη της κατοικίας ακριβώς πίσω από το σημείο όπου καθόταν στην βεράντα ο 52χρονος και η άλλη  στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου του υποψήφιου θύματος.  Σε κατάθεση του το θύμα κατονόμασε ως δράστη  34χρονο από τη Λεμεσό, πρόσωπο γνωστό στην αστυνομία, με τον οποίο όπως ανέφερε ο 52χρονος έχουν διαφορές. Εναντίον του εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης το οποίο εκτελέστηκε ψες αργά το βράδυ.

Αν και ο ίδιος αρνείται ενοχή στην υπόθεση το πρωί θα οδηγηθεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού για έκδοση διατάγματος κράτησης του.