Λεμεσός: Τσέπωσε πορτοφόλι – “θησαυρό” που βρήκε σε περίπτερο και αγόρασε τα τσιγράρα του – Δείτε το βίντεο

Πορτοφόλι που περιείχε 3900 ευρώ σε μετρητά, πιστωτικές κάρτες και προσωπικά έγγραφα του κατόχου του, ενός Ελληνοκύπριου 29χρονου ναυτικού, άρπαξε φαλακρός άντρας που πιστεύεται ότι είναι Κύπριος, ηλικίας 45 – 50 χρόνων.   Το πορτοφόλι είχε απολεσθεί από τον κάτοχο του έξω από περίπτερο στη Λεμεσό.  Τις κινήσεις του άντρα που το τσέπωσε κατέγραψε το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης του περιπτέρου και ήδη η αστυνομία τον αναζητεί.

Το  περιστατικό συνέβη στις 6:15  χθες το απόγευμα  όταν ο ναυτικός που κατάγεται από χωριό της επαρχίας Λεμεσού κατέβηκε σε περίπτερο στη Γερμασόγεια για να αγοράσει εφημερίδα και καφέ.  Κατά την αναχώρηση του από το περίπτερο διαπίστωσε ότι έπεσε το πορτοφόλι.  Παρά τις προσπάθειες για να το εντοπίσει αυτό ήταν άφαντο,  έτσι μετέβη στο περίπτερο και παράλληλα ενημέρωσε την αστυνομία, μέλη της οποίας έσπευσαν επί τόπου.

Από έλεγχο που διενήργησαν στο κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης του περιπτέρου, διαπιστώθηκε ότι το πορτοφόλι έπεσε από τη τσέπη του κατόχου του έξω από το περίπτερο, την ώρα που αυτός αναχωρούσε.  Λίγα λεπτά αργότερα ένας φαλακρός άντρας ηλικίας 45-50 χρόνων, μέτριας σωματικής διάπλασης που έφερε μπλε κοντό παντελόνι και άσπρη φανέλα σκύβει και αρπάζει το πορτοφόλι.  Στη συνέχεια εισέρχεται στο περίπτερο, αγοράζει τσιγάρα και στη συνέχεια αναχωρεί έχοντας στη κατοχή του το κλοπιμαίο πορτοφόλι.  Η εικόνα του δράστη ο οποίος εκτιμάται ότι είναι Κύπριος  έχει καταγραφεί καθαρά στο κλειστό κύκλωμα και ήδη η αστυνομία αναζητεί το εν λόγω πρόσωπο.

Δείτε τα βίντεο: