Λεμεσός: Αγόραζε ακριβά, πλήρωνε φτηνά – χειροπέδες σε νεαρό απατεώνα

Πρωτότυπο τρόπο βρήκε αλλοδαπός για να ξαφρίζει καταστήματα στη Λεμεσό. Δοκίμαζε πανάκριβα σακάκια, άλλαζε την ετικέτα με άλλων πολύ πιο φτηνών και αφού πλήρωνε το ανάλογο… κόμιστρο έφευγε σαν κύριος.  Μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη όμως… τη τρίτη και φαρμακερή του πέρασαν  χειροπέδες. 

Η απάτη έγινε χθες το μεσημέρι σε πολυκατάστημα της πόλης.  Ο 26χρονος πήρε δύο σακάκια των 400 ευρώ και δύο άλλα πιο φθηνά για να τα δοκιμάσει.  Την ώρα της δοκιμής, άλλαξε τις ετικέτες, μετέβη στο ταμείο και πλήρωσε τα πανάκριβα σακάκια, πολύ πιο φθηνά.  Οι υπεύθυνοι του καταστήματος αντιλήφθηκαν την κομπίνα, αλλά ήταν αργά αφού ο δράστης εξαφανίστηκε. Αμέσως κινητοποιήθηκε η διεύθυνση του πολυκαταστήματος η οποία αναζήτησε την ταυτότητα του δράστη από το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης.

Ο δε 26χρόνος δεν αρκέστηκε στη πρώτη του απάτη, αλλά θέλησε να την επαναλάβει και με την ίδια πρακτική μετέβη στο κατάστημα το απόγευμα, πήρε δύο πουκάμισα αξίας 100 ευρώ το ένα και μετέβη στο ταμείο για να πληρώσει αφού άλλαξε τις ετικέτες τους με άλλες που  ανέγραφαν τιμή 15 ευρώ το καθένα.

Έχοντας γνώση… οι φύλακες, τον  έπιασαν και ειδοποίησαν την αστυνομία, μέλη της οποίας έσπευσαν επί τόπου και τον συνέλαβαν.

Ο 26χρονος δε συνεργάζεται καθόλου με τους ανακριτές  και αρνείται να αναφέρει τον τόπο διαμονής του, όπου εκτιμάται ότι κρύβεται κλοπιμαία περιουσία.  Το πρωί αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του επαρχιακού δικαστηρίου Λεμεσού για έκδοση διατάγματος κράτησης του.