Λεμεσός : Έφοδος της Αστυνομίας στο ίδρυμα Άγιος Στέφανος

Η Αστυνομία εισέβαλε στο ίδρυμα Άγιος Στέφανος στη Λεμεσό, ύστερα από καταγγελίες για ανεξέλεγκτη χρήση φαρμάκων, καθώς υπήρχαν και πληροφορίες  περί ξυλοδαρμών και κακομεταχείρισης των τρόφιμων.

Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε το κεντρικό δελτίο του Alpha, η Αστυνομία και συγκεκριμένα τα μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού, πραγματοποίησαν έφοδο στο ίδρυμα Άγιος Στέφανος. Εκεί, εντόπισαν σε λινοθήκη, (χώρος όπου φυλάσσονται τα σεντόνια) κρυμμένα δύο μπουκαλάκια με υγρή ουσία.

 

Ασφαλή πηγήαναφέρει ότι πρόκειται για ψυχοφάρμακο, το οποίο δίνεται σε σταγόνες. Ίδιες πληροφορίες, ενημερώνουν ότι πέραν από τα δύο αυτά μπουκαλάκια, υπάρχουν γενικότερα ανεξέλεγκτα και εκτεθειμένα φάρμακα στο εν λόγω ίδρυμα, ενώ υπήρξαν και περιστατικά όπου τρόφιμοι πήραν ποσότητες χαπιών ενώ είναι ευτυχές το γεγονός ότι δεν θρηνήσαμε θύματα.

 

Η Αστυνομία αξιολογεί τις πληροφορίες που συλλέγει, με τις μαρτυρίες να τεκμηριώνουν η μια την άλλη, ενώ όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, η διεύθυνση του Ιδρύματος έχει θορυβηθεί ιδιαίτερα, μετά το σημερινό περιστατικό.

 

Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση όπου τρόφιμος του ιδρύματος, πριν από περίπου δύο βδομάδες, χρειάστηκε να ταξιδεύσει εκτός Κύπρου για αγώνες και αντί να δοθούν τα φάρμακα τα οποία ελάμβανε στον συνοδό της, ο οποίος ήταν και προπονητής της, δόθηκαν στην ίδια την τρόφιμο. Επιπλέον, η εν λόγω τρόφιμος είχε αποπειραθεί παλαιότερα να αυτοκτονήσει

 

Δείτε το ρεπορτάζ του ALPHA και ευχόμαστε η κατάσταση στον Άγιο Στέφανο να βελτιωθεί άμεσα, καθώς εδώ και καιρό έχουμε διαπιστώσει τα όσα συμβαίνουν στο Ίδρυμα.