Λεμεσός: “Έσπασε” στο ξύλο το 5χρονο γιο του μπροστά στα μάτια περαστικών και δασκάλων

 

Μπροστά στα μάτια δασκάλων και πολιτών, κτύπησε βάναυσα το 5χρονο παιδί του πα-τέρας ο οποίος  συνελήφθη από την αστυνομία, μετά από καταγγελία που έκανε η διευθύντρια του νηπιαγωγείου όπου συνέβη το περιστατικό.

Πρόκειται για 37χρονο Ρώσο, μόνιμο κάτοικο Λεμεσού ο οποίος συνελήφθη για υπόθεση βίας στην οικογένεια.  Το περιστατικό συνέβη έξω από  νηπιαγωγείο στη Γερμασόγεια.  Ο πατέρας μετέβη στο νηπιαγωγείο το μεσημέρι για να παραλάβει τον 5χρονο γιο του που είχε σχολάσει.  Ενώ πατέρας και γιος έβγαιναν από το σχολείο για να εισέλθουν στο αυτοκίνητο, άγνωστο για ποιους λόγους,  ο 37χρονος άρχισε να κτυπάει βάναυσα το παιδάκι, μπροστά στα μάτια πολιτών και δασκάλων.

Σοκαρισμένη η διευθύντρια ενημέρωσε την αστυνομία, μέλη της οποίας έσπευσαν στην σκηνή και συνέλαβαν τον 37χρονο.  Παράλληλα ενημερώθηκε σχετικά το γραφείο ευημερίας, λειτουργοί του οποίου παρέλαβαν το παιδί και ιατροδικαστής ο οποίος εξέτασε τον ανήλικο.

Ο 37χρονος συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση, ενώ το πρωί θα οδηγηθεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου για έκδοση διατάγματος κράτησης. Την υπόθεση χειρίζεται η αστυνομία σε συνεργασία με το γραφείο ευημερίας.