Λεμεσός: έσβησαν στην άσφαλτο τα όνειρα 19χρονου εθνοφρουρού – Μοιραία η έξοδος για τα γενέθλια του

Βαρύς και πάλι ο φόρος αίματος στην άσφαλτο.  19χρονος εθνοφρουρός ο Κώστας Κόκκινος από την Ποταμιά, έσβησε το πρωί σε φοβερό τροχαίο δυστύχημα που συνέβη στο δρόμο Λεμεσού – Πάχνας.  Στα μαύρα μια ακόμη οικογένεια.  Βρισκόταν, σε νυχτερινή έξοδο για να γιορτάσει τα γενέθλια του και επέστρεφε στο σπίτι του.

Το θανατηφόρο δυστύχημα έγινε στις 6 και 10 το πρωί, στο δρόμο Λεμεσού – Πάχνας, λίγο πριν την έξοδο για Πάχνα.  Κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, ο 19χρονος εθνοφρουρός από την Ποταμιά της επαρχίας Λεμεσού, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του  ενώ κατευθυνόταν προς το χωριό του από την Λεμεσό με αποτέλεσμα αυτό να ανατραπεί επανειλημμένα και να καταλήξει σε χαντάκι στην αριστερά πλευρά του δρόμου.

Από τις απανωτές ανατροπές ο 19χρονος, που όπως κατέδειξαν οι πρώτες έρευνες της Τροχαίας στη σκηνή του δυστυχήματος δεν έφερε ζώνη ασφαλείας, κατέληξε στην άσφαλτο. Διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όμως ήταν δυστυχώς αργά. Τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διερευνώνται από την Τροχαία Λεμεσού.