Λαϊκή απαίτηση να δοθεί τέλος στην κωμωδία των καλλιστείων, η αξιολόγηση του ΑΝΤ1 «αφορισμένη» επιτυχία, ο Σωκράτης και η αδικία

*** Απαιτώ τον άμεσο τερματισμό της γελοιοποίησης της γυναίκας μέσω της τηλεπαρωδίας όπως εξελίσσεται, των καλλιστείων του Μέγα. Η ιδέα και η έμπνευση καταπληκτική, το αποτέλεσμα όμως ΤΡΑΓΙΚΟ. Και μόνο το γεγονός ότι αυτή η παραγωγή γράφει πολύ υψηλά νούμερα, σημαίνει δυστυχώς ότι και οι τηλεθεατές που την παρακολουθούν ίσως δεν έχουν άλλη κωμωδία εκείνη την ώρα για να ξεχαστούν. Δεν μπορεί να εξηγηθεί αλλιώς η έκθεση κοριτσιών που ΔΕΝ το έχουν. Επίσης, το νεαρό της ηλικίας τους δεν αποτελεί ελαφρυντικό.

*** Φοβερή η αξιολόγηση ειδήσεων του ΑΝΤ1. Άρχισε το δελτίο του με τον Πρόεδρο Αναστασιάδη και τις δηλώσεις Ακιντζί περί χωριστών πλειοψηφιών, την ώρα που τα θέματα όλων των άλλων καναλιών ήταν τα δύο θανατηφόρα δυστυχήματα και κυρίως ο τρόπος, με τον οποίο συνέβησαν το τελευταίο 24ωρο. Γνωρίζαμε για την υπέρ προβολή του Προέδρου της Δημοκρατίας από τον ΑΝΤ1, αλλά δεν το περιμέναμε σε αυτό το βαθμό! Αν την απόφαση πήρε ο Ανδρέας Γιόρτσιος, που γνωρίζει από δημοσιογραφία, τότε υπέπεσε σε μεγάλο λάθος. Αν η απόφαση, όμως, λήφθηκε από ψηλά τότε no comment.

*** Να δείτε που ο Ανδρέας Πιτσιλλίδης, ως αφορισμένος πλέον από την Ιερά σύνοδο, θα έχει περισσότερη επιτυχία στα κανάλια και ειδικά στο Sigma. Η Ιερά Σύνοδος έκανε λάθος, διότι μαζί με τον Ανδρέα πρέπει να αφορίσει τώρα και δεκάδες εκπομπές του καναλιού, οι οποίες θα παίζουν αφοριστικά θέματα με τον αφορισμένο. Διερωτώμαι αν και οι παρουσιαστές των εκπομπών που θα συμμετάσχει ο Πατσαλλίδης θα λέγονται από τούδε κι στο εξής «εν δυνάμει αφορισμένοι».

*** Ο οικονομικός του ΑΝΤ1 Σωκράτης Ιωακείμ δίνει ρέστα στις αναρτήσεις του στο Facebook ειδικά σε ότι έχει σχέση με τα αθλητικά. Φανατικός Αποελίστας πολλές φορές μπλέκει και τις σωματειακές προτιμήσεις του από την Ελλάδα, την Αγγλία και άλλες χώρες, με αποτέλεσμα οι φίλοι του να συμφωνούν στη μια ανάρτηση και να διαφωνούν στην άλλη. Σωκράτη μου κατέληξε, δεν γίνεται να είσαι ΑΠΟΕΛ στην Κύπρο με εύνοια της διαιτησίας και να διαμαρτύρεσαι γιατί «αδικείται» ο ΠΑΟΚ στην Ελλάδα! Αποφάσισε…

*** Η αρτιότερη, όπως κάθε χρόνο, κάλυψη της στρατιωτικής παρέλασης για την 1η Οκτωβρίου ήταν με διαφορά αυτή του Λάζαρου Μαύρου από το Ράδιο Πρώτο και το Sigma. H ευαισθησία του Λάζαρου σε στρατιωτικά θέματα είναι γνωστή και το αποτέλεσμα αναμενόμενο. Ο εμπλουτισμός γνώσεων των τηλεθεατών από έναν έμπειρο δημοσιογράφο την ώρα της μετάδοσης μιας στρατιωτικής παρέλασης είναι αυτό που κάνει την διαφορά. Βέβαια τη διαφορά μπορεί να πει κάποιος ότι κάνει η λάθος σύνδεση του ΡΙΚ η οποία παρουσίασε εικόνες από την παρέλαση των Τούρκων. Ευτυχώς το πήραν χαμπάρι σχετικά νωρίς.

Κρατίνος