Λαμπάδιασαν αυτοκίνητο οικοκυράς στη Λάρνακα – Οικονομικές διαφορές του συζύγου της η αιτία;

Εμπρησμός αυτοκινήτου ιδιοκτησία 56χρονης οικοκυράς  σημειώθηκε τα ξημερώματα στη Λάρνακα. Οικονομικές διαφορές του συζύγου που απουσιάζει στο εξωτερικό, βλέπει η αστυνομία.  Έβαλαν φωτιά και στην είσοδο της κατοικίας αλλά δεν επεκτάθηκε.

Σύμφωνα με την Αστυνομία γύρω στις 02.55 εξερράγη πυρκαγιά σε αυτοκίνητο  56χρονης νοικοκυράς που βρισκόταν σταθμευμένο έξω από το σπίτι της του στη περιοχή του νέου Γενικού Νοσοκομείου στη Λάρνακα.

Επί τόπου έσπευσαν οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας μέλη της οποίας κατάφεραν να σβήσουν τη φωτιά. Οι ζημιές στο αυτοκίνητου αξία του οποίου ξεπερνά τις 8 χιλιάδες ευρώ δεν έχουν ακόμα εκτιμηθεί. Πέραν του αυτοκινήτου ο δράστης επιχείρησε να θέσει φωτιά και στην είσοδο της οικίας της παραπονούμενης, ωστόσο δεν τα κατάφερε παρά το γεγονός ότι τοποθέτησε σ’ αυτήν εύφλεκτη ύλη.
,
Σύμφωνα με τις πρώτες εξετάσεις της Αστυνομίας φαίνεται ότι η φωτιά τέθηκε κακόβουλα αφού από κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης της περιοχής, φαίνεται ένα άτομο του οποίου το πρόσωπο δεν διακρίνεται αφού ήταν καλυμμένο, να φεύγει τρέχοντας από το σημείο όπου ήταν το αυτοκίνητο.

Τα αίτια της πυρκαγιάς οφείλονται σύμφωνα με την Αστυνομία σε οικονομικές διαφορές του συζύγου της ιδιοκτήτριας του αυτοκινήτου, η οποία έδωσε κάποιους ισχυρισμούς στα μέλη του ΤΑΕ Λάρνακας που διερευνώνται.

Η σκηνή αποκλείστηκε από την Αστυνομία και φρουρείται. Αργότερα σήμερα αναμένεται να διενεργηθούν έρευνες από την Αστυνομία, την Πυροσβεστική και την Ηλεκτρομηχανολογική Υπηρεσία προκειμένου να διερευνηθούν τα ακριβή αίτια της πυρκαγιάς.