Λάρνακα: Χειροπέδες σε 26χρονο για επίθεση και ληστεία 22χρονου – Τι διερευνά η αστυνομία

Του επιτέθηκαν και τον λήστεψαν.  Πρόλαβε όμως και είδε το αυτοκίνητο των ληστών και έδωσε τις πινακίδες εγγραφής.  Για την υπόθεση συνελήφθη ένα πρόσωπο. Καθόλου τυχαία η επίθεση, εκτιμά η αστυνομία.

Όπως κατήγγειλε στην αστυνομία,  22χρονος αλλοδαπός,  στις 3.30 π.μ. σήμερα, ενώ περπατούσε σε περιοχή στη Λάρνακα, σταμάτησαν δίπλα του δύο οχήματα από τα οποία κατέβηκαν τρία πρόσωπα και του επιτέθηκαν με γροθιές και κλωτσιές σε διάφορα μέρη του σώματός του, ενώ έκλεψαν το πορτοφόλι του, το οποίο περιείχε το χρηματικό ποσό των €2,150.

Ο 22χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου διαπιστώθηκε ότι έφερε αιματώματα και εκδορές σε διάφορα μέρη του σώματός του και αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, απολύθηκε.

Οι ανακριτές εκτιμούν ότι η επίθεση και η ληστεία δεν ήταν καθόλου τυχαίες και ότι υπάρχουν οικονομικές διαφορές μεταξύ του θύματος και συγκεκριμένου προσώπου που ενδεχομένως έστειλε τους μπράβους του να επιλύσουν το θέμα…

Για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με την πιο πάνω διερευνώμενη υπόθεση, συνελήφθη με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση 26χρονος ελληνοκύπριος.