Λάρνακα: Τον ξυλοφόρτωσε με σμίλα – Στο νοσοκομείο 48χρονος με κατάγματα και μώλωπες

Χρησιμοποιώντας μία σμίλα για σούβλα σαν ρόπαλο, ένας 36χρονος επιτέθηκε σε 48χρονο στην περιοχή Κόκκινες στη Λάρνακα, προκαλώντας του κάταγμα στο αριστερό χέρι, θλαστικό τραύμα στον αριστερό αγκώνα και μώλωπες στην πλάτη και τα πλευρά .

Σύμφωνα με την Αστυνομία χθες το πρωί σε σφαιριστήριο στον προσφυγικό συνοικισμό Κόκκινες στη Λάρνακα,  για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, ένας 36χρονος από το συνοικισμό Αγίων Αναργύρων επιτέθηκε σε 48χρονο από τα Κελιά και χρησιμοποιώντας μία σμίλα για σούβλα σαν ρόπαλο, άρχισε να τον κτυπά σε διάφορα μέρη του σώματος του.

Μετά την επίθεση ο 48χρονος μπήκε στο αυτοκίνητο του για να φύγει αλλά το ίδιο έπραξε και ο 36χρονος ο οποίος σκοπίμως οδήγησε με τη όπισθεν το δικό του όχημα εναντίον αυτού του θύματος. Ο δράστης με το αυτοκίνητο του κτύπησε δύο φορές  το όχημα του 48χρονου προκαλώντας υλικές ζημιές.

Ο τραυματίας διακομίσθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας όπου ο επί καθήκοντι γιατρός διαπίστωσε ότι έφερε κάταγμα στην αριστερή κερκίδα και στην ωλένη, δηλαδή στο αριστερό χέρι, θλαστικό τραύμα στον αριστερό αγκώνα και μώλωπες στην πλάτη και στα πλευρά του.

Ο 48χρονος κρατήθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας για κάποιες ώρες και στη συνέχεια πήρε εξιτήριο.

Η Αστυνομία εξαπέλυσε ανθρωποκυνηγητό για σύλληψη του 36χρονου τον οποίο και συνέλαβε χθες το βράδυ.

Οδηγήθηκε στα γραφεία του ΤΑΕ Λάρνακας, κρατήθηκε στα κρατητήρια για το βράδυ και αργότερα σήμερα αναμένεται να κατηγορηθεί γραπτώς και να αφεθεί ελεύθερος για να κλητευθεί αργότερα.