Λάρνακα: τετραήμερη κράτηση για τον παιγνιδιάρη διευθυντή

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας εξέδωσε σήμερα διάταγμα τετραήμερης κράτησης εναντίον άνδρα 54 χρόνων από τη Λάρνακα, για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας σχετικά με διερευνώμενες υποθέσεις σεξουαλικής παρενόχλησης και άσεμνης επίθεσης εναντίον γυναίκας στο χώρο εργασίας της, σε ξενοδοχείο της επαρχίας Λάρνακας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, χθες Τρίτη, γυναίκα 41 χρόνων από τη Μολδαβία παρουσιάστηκε στον αστυνομικό σταθμό Κοφίνου και κατήγγειλε ότι ο προϊστάμενος της σε ξενοδοχείο στην επαρχία Λάρνακας όπου εργάζεται ως σερβιτόρα, την παρενοχλούσε σεξουαλικά από το 2013 μέχρι τον Ιούλιο του 2015.

Η γυναίκα, που είναι νυμφευμένη με Κύπριο, είναι μητέρα δύο ανήλικων παιδιών και κατοικεί στο Κίτι, κατήγγειλε ότι από το Μάρτιο του 2013, ο προϊστάμενος των σερβιτόρων του ξενοδοχείου την παρενοχλούσε σεξουαλικά, κυρίως λεκτικά. Η γυναίκα κατήγγειλε επίσης ότι τον περασμένο Ιούλιο, ο 54χρονος προέβη δύο φορές σε άσεμνη επίθεση εναντίον της.

Η αστυνομία εξασφάλισε ένταλμα σύλληψης και χθες το απόγευμα συνέλαβε τον 54χρονο από τη Λάρνακα, ο οποίος αρνείται να συνεργαστεί με την αστυνομία και δεν απαντά στις ερωτήσεις των ανακριτών.

Σήμερα ο άνδρας παρουσιάστηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας, το οποίο εξέδωσε εναντίον του διάταγμα κράτησης τεσσάρων ημερών.