Λάρνακα: Πήγε να βγάλει τα σκουπίδια και τον “έσπασαν” στο ξύλο – μυστήριος ξυλοδαρμός

Η Αστυνομία διερευνά υπόθεση επίθεσης και πρόκλησης βαριάς σωματικής βλάβης εναντίον 44χρονου, ο οποίος μεταφέρθηκε χθες τραυματισμένος στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου κρατήθηκε για νοσηλεία. Οικονομικές μάλλον οι διαφορές και όχι απλή διάρρηξη.

Το περιστατικό συνέβη στις 4.30 το απόγευμα χθες όταν ο 44χρονος, εξήλθε του διαμερίσματός του για να πετάξει τα σκουπίδια. `Οταν επέστρεψε, αντιλήφθηκε στις σκάλες της πολυκατοικίας άγνωστα του πρόσωπα, τα οποία τον κτύπησαν στο κεφάλι με αντικείμενο και αφού έπεσε στο έδαφος, τον ξυλοφόρτωσαν.  Αιμόφυρτος ο 44χρονος διακομίστηκε από γείτονα του στο νοσοκομείο  της πόλης, ενώ ειδοποιήθηκε η αστυνομία. Ο 44χρονος διαπιστώθηκε ότι υπέστη κατάγματα. Tρύπησε επίσης η αριστερή πλευρά του πνευμοθώρακα και του έγιναν συρραφές στο κεφάλι και το πρόσωπο

Μέλη του ΤΑΕ μετέβησαν επί τόπου και από έρευνες διαπιστώθηκε ότι από το διαμέρισμα κλάπηκαν μια τηλεόραση και ένα DVD που ήταν συνδεδεμένα με κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης, προφανώς για να μην εντοπιστούν οι δράστες αφού είχαν καταγραφεί οι κινήσεις του.

Παρά το γεγονός ότι το θύμα εκφράζει άγνοια για τους δράστες οι οποίοι όπως ανέφερε του είναι άγνωστοι, οι ανακριτές δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο η επίθεση να αφορά οικονομικές διαφορές και αυτό διότι πέραν του κλειστού κυκλώματος, οι άγνωστοι δεν πήραν οτιδήποτε άλλο από το διαμέρισμα του θύματος.