Λάρνακα: Νταήδες λήστεψαν ηλικιωμένο στέλλοντας τον στο νοσοκομείο – Χειροπέδες σε δύο

Με ηλικιωμένο τα έβαλαν άγνωστοι οι οποίοι του επιτέθηκαν, τον κτύπησαν και τον λήστεψαν, στέλλοντας τον στο νοσοκομείο Λάρνακας.  Η άμεση επέμβαση της αστυνομίας όμως, είχε ως αποτέλεσμα τη σύλληψη δύο προσώπων. 

Με άμεση κινητοποίηση μελών της Αστυνομίας, εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν δύο πρόσωπα, τα οποία το πρωί σήμερα είχαν επιτεθεί (ο ένας) εναντίον ενός προσώπου και έκλεψαν από αυτόν διάφορα προσωπικά του αντικείμενα.

Συγκεκριμένα, σήμερα το πρωί καταγγέλθηκε στην Αστυνομία από 77χρονο μόνιμο κάτοικο εξωτερικού, ο οποίος βρίσκεται για διακοπές στην Κύπρο, ότι γύρω στις 10 το πρωί σήμερα, ενώ βρισκόταν σε καφετέρια στη λεωφόρου Μακαρίου στη Λάρνακα, άγνωστο πρόσωπο, του επιτέθηκε και χρησιμοποιώντας βία τον έσπρωξε με τα χέρια του, με αποτέλεσμα να πέσει στο έδαφος.

Το άγνωστο πρόσωπο κατάφερε και του έκλεψε μια ρούχινη τσάντα μαύρου χρώματος, η οποία περιείχε διάφορα προσωπικά του αντικείμενα και ακολούθως επιβιβάστηκε σε μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού την οποία οδηγούσε άλλο πρόσωπο και διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Ο 77χρονος επισκέφθηκε το Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου διαπιστώθηκε, ότι υπέστη εκδορές και μώλωπες σε διάφορα μέρη του σώματός του και αφού έτυχε των πρώτων βοηθειών απολύθηκε.

Μετά από συντονισμένες και άμεσες ενέργειες της Αστυνομίας, διαπιστώθηκε, ότι η μοτοσικλέτα είχε ενοικιαστεί από συγκεκριμένα πρόσωπα, τα οποία εντοπίστηκαν και οδηγήθηκαν στα γραφεία του ΤΑΕ Λάρνακας για ανάκριση.

Πρόκειται για 46χρονο και 53χρονο, οι οποίοι αφίχθηκαν στην Κύπρο πριν από μερικές ημέρες. Από εξετάσεις που ακολούθησαν τα πιο πάνω πρόσωπα παρέδωσαν μια τσάντα που είχε κλαπεί από διαμέρισμα, ενώ εντοπίστηκε και η μοτοσικλέτα που χρησιμοποιούσαν.

Επίσης, κατά την ανάκριση τους παραδέχθηκαν τη διάπραξη ακόμη τριών υποθέσεων κλοπών από αυτοκίνητα και κλοπής από πρόσωπο. Εναντίον τους εκδόθηκαν δικαστικά εντάλματα και συνελήφθησαν για διευκόλυνση των ανακρίσεων.
Το ΤΑΕ Λάρνακας συνεχίζει τις εξετάσεις.