Λάρνακα: Γυαλιά καρφιά το ΣΥΦΙ ΑΠΟΕΛ από κουκουλοφόρους οπαδούς της Ανόρθωσης

Ζημιές στο Σωματείο του Σωματείου ΣΥΦΙ ΑΠΟΕΛ στη Λάρνακα προκάλεσαν χθες βράδυ, δέκα περίπου κουκουλοφόροι, οπαδοίτης Ανόρθωσης.

Σύμφωνα με την Αστυνομία γύρω στις 19.55 χθες το βράδυ  λήφθηκε πληροφορία ότι έξω από το Σωματείο του ΣΥΦΙ του ΑΠΟΕΛ παρά το κυκλικό κόμβο του λιμανιού στη Λάρνακα, υπήρχαν γύρω στα δέκα άτομα οπαδοί της Ανόρθωσης, οι οποίοι προκαλούσαν ζημιές στο Σωματείο.

Μέλη της Αστυνομίας Λάρνακας μετέβησαν στη σκηνή όπου εντόπισαν εντός του Σωματείου δέκα άτομα οπαδοί του ΑΠΟΕΛ. Ο διαχειριστής του Σωματείου ανέφερε στην Αστυνομία ότι δέκα λεπτά προηγουμένως είχαν μεταβεί έξω από το Σωματείο δέκα περίπου άτομα τα οποία φορούσαν κουκούλες και έριξαν μια πέτρα προς την είσοδο του κτιρίου, με αποτέλεσμα να σπάσει μια τζαμαρία αξίας 100 περίπου ευρώ.

Επίσης καταγγέλθηκε ότι τα δέκα άτομα έγραψαν με σπρέι διάφορα συνθήματα πάνω στην περίφραξη του Σωματείου.  Ωστόσο όταν οι οπαδοί της Ανόρθωσης αντιλήφθηκαν την παρουσία εντός του Σωματείου των φιλάθλων του ΑΠΟΕΛ, εγκατέλειψαν τη σκηνή τρέχοντας προς άγνωστη κατεύθυνση.