Κύπρος: Μητέρα εγκατέλειψε τα ανήλικα παιδιά της – Αρνείται να συνεργαστεί με Αστυνομία και Γραφείο Ευημερίας

Μια απίστευτη και συνάμα τραγική ιστορία εκτυλίσσεται στην ελεύθερη περιοχή Αμμόχωστου τις τελευταίες μέρες. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Ο Φιλελεύθερος» μητέρα εγκατέλειψε τα παιδιά της στο έλεος του θεού και έφυγε.

Συγκεκριμένα όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα η Αστυνομική Διεύθυνση Δεκέλειας σε συνεργασία με το Γραφείο Ευημερίας διερευνά υπόθεση εγκατάλειψης ανήλικων παιδιών από την μητέρα τους.

Τα παιδιά έχουν ηλικίες 7, 10, 11 και 13 ετών. Τα τέσσερα ανήλικα παιδιά εγκαταλείφθηκαν από την μητέρα τους, την ίδια στιγμή που ο εν διαστάσει σύζυγος τής βρίσκεται στο εξωτερικό και συγκεκριμένα σε χώρα της Αφρικής όπου μετέβη πριν από 2-3 βδομάδες προκειμένου να εργαστεί.

Η γυναίκα εγκατέλειψε το σπίτι της και τα παιδιά, μεταβαίνοντας σε άγνωστη διεύθυνση στη Λάρνακα, και αποφεύγει να συνεργαστεί με την Αστυνομία και το Γραφείο Ευημερίας, παρά τις επανειλημμένες προσπάθειές τους.

Μετά την εξέλιξη αυτή, το Γραφείο Ευημερίας εκχώρησε προσωρινά τη φροντίδα των παιδιών σε συγγενικό τους πρόσωπο, εν αναμονή της καθόδου του πατέρα τους στην Κύπρο.

Ταυτόχρονα, η Αστυνομία Δεκέλειας και η κοινότητα όπου διαμένουν τα παιδιά προέβησαν στις απαραίτητες ενέργειες ώστε να εξασφαλιστούν στα ανήλικα παιδιά τα απαραίτητα προς το ζην, τα οποία φαίνεται ότι στερούνταν πριν η υπόθεση αποκαλυφθεί.

Σημειώνεται ότι η οικογένεια παρακολουθείτο από το Γραφείο Ευημερίας και πριν συμβούν τα τελευταία γεγονότα…

Πηγη:Φιλελεύθερος