Κόντρα ΔΗΚΟ -Χ.Γεωργιάδη για το έλλειμμα των δημόσιων οικονομικών

Θα διασκεδαστούν οι όποιες αμφιβολίες έχει το ΔΗΚΟ όταν δημοσιευτούν την ερχόμενη εβδομάδα τα τελικά δεδομένα του πρώτου τριμήνου αναφέρει σε γραπτή δήλωση ο ΥΠΟΙΚ Χάρης Γεωργιάδης σε απάντηση σε τοποθετήσεις του κόμματος.

‘Οπως αναφέρει, σε πρόσφατη συζήτησή του με τον Πρόεδρο του ΔΗΚΟ, σε συνέδριο της ΟΕΒ, «είχα εισηγηθεί πως θα ήταν ορθότερο εάν ανέμενε τη δημοσίευση των τελικών ελεγμένων οικονομικών δεδομένων, αντί των προκαταρκτικών, πριν τη διαμόρφωση άποψης ή την έκφραση κριτικής».

«Τα τελικά δεδομένα του 1ου τριμήνου, που καλύπτουν το σύνολο της Γενικής Κυβέρνησης, θα δημοσιευθούν την ερχόμενη βδομάδα, μετά που θα παρουσιαστούν και επιβεβαιωθούν από τα κλιμάκια της Τρόικας. Όταν αυτό συμβεί είμαι βέβαιος πως οι όποιες αμφιβολίες θα διασκεδαστούν και ότι το ΔΗΚΟ θα συνεχίσει να στηρίζει με υπευθυνότητα την πολιτική της μεταρρύθμισης και της εξυγίανσης της οικονομίας, όπως έπραξε και πρόσφατα, συμβάλλοντας έτσι στην επανάκτηση της εμπιστοσύνης και της προοπτικής», καταλήγει στην δήλωσή του ο ΥΠΟΙΚ.