Κρίσιμα 23χρονος Αυστριακός – έπεσε από τον 6ο όροφο – ατύχημα λέει η αστυνομια

Στο νοσοκομείο Λευκωσίας κατέληξε αλλοδαπός φοιτητής, ο οποίος έπεσε από τον 6ο όροφο στον 1ο πολυκατοικίας, όπου διαμένει. Ήταν μεθυσμένος και τώρα δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Το ατύχημα συνέβη στις 5 το πρωί.  Σε κατάσταση μέθης 23χρονος φοιτητής από την Αυστρία, κάτω από άγνωστες ακόμη συνθήκες, έπεσε από το μπαλκόνι του, στον 6ο όροφο στον στέγαστρο της εισόδου της πολυκατοικίας όπου διαμένει.  Τον νεαρό αντιλήφθηκαν άλλοι ένοικοι  οι οποίοι έντρομοι ενημέρωσαν την αστυνομία.

Από την πτώση, ο 23χρονος σφήνωσε στη κυριολεξία στα κάγκελα του μπαλκονιού με αποτέλεσμα το ιατρικό προσωπικό του ασθενοφόρου, που κλήθηκε στη σκηνή, να μην μπορεί να τον απεγκλωβίσει, έτσι χρειάστηκε η παρέμβαση της πυροσβεστικής υπηρεσίας.

Αφότου έγινε κατορθωτός ο απεγκλωβισμός του διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Λευκωσίας. Η κατάσταση της υγείας του θεωρείται εξαιρετικά κρίσιμη και. έχει εισαχθεί στο χειρουργείο

Στη σκηνή του ατυχήματος έσπευσαν και μέλη της Αστυνομίας ενώ  ο ιατροδικαστής Σοφοκλής Σοφοκλέους διενήργησε αυτοψία ώστε να διακριβωθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το περιστατικό.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι προηγουμένως, ο νεαρός διασκέδασε σε νυχτερινό κέντρο της πρωτεύουσας με 20χρονο Ιρλανδό και κατανάλωναν οινοπνευματώδη ποτά.