“Κράχτες” τέλος! – Καραδοκεί η αστυνομία – Δεκάδες συλλήψεις

Αποφασισμένη να… σιγήσει τους “Κράχτες ” εμφανίζεται η αστυνομία η οποία έπιασε χθες βράδυ, σβάρνα τα νυκτερινά κέντρα της Αμμοχώστου.  Δεκάδες οι καταγγελίες, θα συνεχιστεί η εκστρατεία. Χειροπέδες και σε “φουσκωτούς” που παρίσταναν τους φρουρούς ασφαλείας…

Η εκστρατεία άρχισε στις 11 χθες βράδυ και κράτησε μέχρι τη 1.30 τα ξημερώματα.  Μέλη της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αμμοχώστου και της Μ.Μ.Α.Δ., έπιασαν τους δρόμους και άρχισαν έρευνες  για πάταξη του φαινομένου της άγρας πελάτων, τους γνωστούς μας “κράχτες”.
Τριάντα έξι συνολικά πρόσωπα και ισάριθμα υποστατικά καταγγέλθηκαν με την κατηγορία άγρας πελατών, ενώ δύο άλλα πρόσωπα καταγγέλθηκαν για οχληρία. Η εκστρατεία σύμφωνα με την αστυνομία θα συνεχιστεί για πλήρη πάταξη του φαινομένου, το οποίο ανθεί ιδιαίτερα στην Αμμόχωστο.

Συλλήψεις  “φουσκωτών”

Παράλληλα, μέλη του ΤΑΕ Επιχειρήσεων Αρχηγείου Αστυνομίας και της Μ.Μ.Α.Δ., διενήργησαν τις πρωινές ώρες σήμερα, ελέγχους σε νυχτερινά κέντρα στην ίδια επαρχία, κατά τη διάρκεια των οποίων εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν τέσσερα πρόσωπα που ασκούσαν το επάγγελμα του ιδιώτη φύλακα χωρίς άδεια από τον Αρχηγό Αστυνομίας.
Τα εν λόγω πρόσωπα, οδηγήθηκαν στην αστυνομική διεύθυνση Πάφου και αφού κατηγορήθηκαν γραπτώς αφέθηκαν ελεύθερα.