Κομπίνα με κλεμμένο αυτοκινήτο στην Πάφο – Τελικά δεν ήταν κλεμμένο – Χειροπέδες και σε 47χρονη

Handcuffed business woman

Στη σύλληψη και τρίτου προσώπου προχώρησε η Αστυνομία Πάφου σε σχέση με την υπόθεση κλoπής οχήματος στην Πάφο. Πρόκειται για γυναίκα ηλικίας 47 ετών ιδιοκτήτρια του οχήματος η οποία σύμφωνα με μαρτυρία που προέκυψε εναντίον της φαίνεται να έδωσε ψευδής πληροφορία για την κλοπή του οχήματος της στην Αστυνομία.

Χθες το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου εξέδωσε διάταγμα κράτησης τριών ημερών εναντίον 39χρονου και 49χρονου, οι οποίοι συνελήφθηκαν για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση κλοπής αυτοκινήτου και κλεπταποδοχής.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, καταγγέλθηκε από την ιδιοκτήτρια του οχήματος ότι το αυτοκίνητό της, τύπου Mercedes, αξίας 6.000 ευρώ, κλάπηκε στην Πάφο.

To Tμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου από την πρώτη στιγμή διεξήγαγε έρευνες και κατόπιν αυτών εντόπισε το όχημα στην κατοχή του 39χρονου εναντίον του οποίου εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και συνελήφθηκε.

Ανακρινόμενος ο 39χρονος ανέφερε στην Αστυνομία πως αγόρασε το όχημα από άλλο πρόσωπο σε χαμηλότερη τιμή της αξίας του.

Η Αστυνομία διεξήγαγε έρευνες για τη σύλληψη του προσώπου που προχώρησε στην πώληση του οχήματος στον 39χρονο και κατόπιν αυτού προχώρησε στην σύλληψη του 49χρονου.

Ο 49χρονος ωστόσο στην συνέχεια ανέφερε στην Αστυνομία πως η ιδιοκτήτρια του οχήματος του είχε παραδώσει η ίδια το αυτοκίνητο για να το πωλήσει και πως δεν επρόκειτο για κλοπή. Οι εξετάσεις της Αστυνομίας συνεχίζονται για διελαύκανση της υπόθεσης.