Κοιμάστε; Κινδυνεύετε!

Η είδηση σοκάρει. Ο Δικτάτορας της Βορείου Κορέας Κιμ Γιονγκ-Ουν διέταξε την εκτέλεση του Υπουργού Άμυνας της χώρας Χιον Γιονγκ Τσολ, γιατί αποκοιμήθηκε ο άνθρωπος, κατά τη διάρκεια συνεδρίασης!

Τί είναι αυτά τα πράγματα κύριε Κίμ; Τί να πούμε εμείς εδώ στην Κύπρο-αν γνωρίζετε δηλαδή προς τα πού πέφτει- αυτό το νησί.

Αν πάτε στη βουλή μας, θα δείτε αρκετούς εκπροσώπους του λαού να κοιμούνται στα έδρανα, διότι οι άνθρωποι κουράζονται…

Ξυπνούν στις πέντε το πρωί για να προετοιμαστούν ώστε να παρουσιαστούν σε πρωινές εκπομπές, τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές…να μας πούν την άποψή τους για ό,τι θέμα φαντάζεστε. Αυτοί τα ξέρουν όλα!

Στη συνέχεια θα βγούν στα μεσημβρινά πάνελ, θα πάνε στο γραφείο τους για να υποδεχθούν τους ψηφοφόρους τους, τους πολίτες δηλαδή που οι καημένοι δεν βρίσκουν το δίκαιό τους δια της κανονικής οδού και αναγκάζονται να χτυπήσουν την πόρτα του εκλεκτού τους πολιτικού…Όχι…μήν πάει ο νούς σας στο κακό. Αυτό δεν το ονομάζουμε ρουσφέτι. Μια μικρή εκδούλευση είναι.

Η μέρα περιλαμβάνει και συνεδριάσεις στη βουλή. Εκεί ναι…το ομολογούμε κύριε Κιμ. Οι αντιπρόσωποί μας, θα πάρουν και κανένα υπνάκο…Πώς θα αντέξουν οι άνθρωποι!

Για αυτό κύριε Κιμ ψηφίζουν νομοσχέδια που κρίνονται αντισυνταγματικά…Για να χαιδέψουν τα αυτιά των αδυνάτων. Άσχετο αν στο τέλος της ημέρας όλα αυτά γίνονται για το καλό των μεγαλοεπιχειρηματιών του τόπου.

Τα Σαββατοκυρίακα; Οι Βουλευτές μας πρέπει να τρέχουν απο το πρωί σε μνημόσυνα και γάμους, άσχετο αν γνωρίζουν ποιός πέθανε, ποιός παντρεύεται κλπ κλπ…Είναι να μην κουράζονται οι άνθρωποι; Είναι να μην κλείνουν λίγο τα μάτια τους σε εκκλησίες, συνεδρίες, όπου βρουν τέλος πάντων. Α…όχι. Εμείς εδώ, έτσι το έχουμε…

Εδώ κύριε Κιμ, όλος ο κόσμος, “κοιμάται”. Δεν εξηγείται διαφορετικά. Τί σκάνδαλα έχουμε,τί κούρεμα καταθέσεων μας έκαναν, τί διαπλοκή, φαγοπότι σε διάφορους οργανισμούς και εμείς…υπνώττουμε…

Επιτρέψτε μου λοιπόν να σας ζητήσω μια χάρη.

Αν προγραμματίζετε διακοπές το καλοκαίρι, μην έλθετε στο νηςί μας…κινδυνεύουμε από εσάς…

Γιατί σε εμάς κύριε Κιμ….ΑΡΕΣΕΙ Ο ΥΠΝΟΣ!

Πυθία