Κλείστε τα όλα…

Πώς να περιγράψω αυτό που συμβαίνει με το ωράριο  των καταστημάτων…πώς να κατανοήσω τη λογική των κομμάτων ΑΚΕΛ ΔΗΚΟ και ΕΔΕΚ που «εν τη σοφία» τους έκοψαν,έραψαν και αποφάσισαν ότι το πιο σωστό είναι να παραμένουν τα καταστήματα κλειστά τις Κυριακές, προβάλλοντας το επιχείρημα μεταξύ άλλων ότι καταστρέφεται ο κοινωνικός και ο οικογενειακός ιστός και άλλα τραγικά!

Τα εν λόγω κόμματα «εν τη σοφία» τους πάλι, χώρισαν τις διάφορες περιοχές σε τουριστικές και μη. Εδώ να γελάσουμε ή να κλάψουμε για την τύχη μας να έχουμε τέτοια λαμπρά μυαλά! Η Λεμεσός η Πάφος και η Λάρνακα εξαιρούνται από το τουριστικό ωράριο!

Έχει και χειρότερα.

Ο Πρόεδρος της επιτροπής εργασίας της βουλής Αντρέας Φακοντής αποκάλυψε όλο το σχέδιο! Τις Κυριακές θα δουλεύουν τα μίνι μάρκετ και ο κόσμος να ψωνίζει από εκεί τα είδη πρώτης ανάγκης!

Δηλαδή κύριοι, εν μέσω οικονομικής κρίσης θα πέφτουμε θύματα αισχροκέρδειας των μικρών καταστημάτων γιατί σας σφηνώθηκε στο μυαλό ότι οι υπεραγορές είναι αυτές που εκμεταλλεύονται τον εργαζόμενο, αισχροκερδούν κλπ κλπ;

Τί θα πείτε σε όλους αυτούς τους ανθρώπους που θέλουν να εργαστούν τις Κυριακές για να εξασφαλίσουν τα προς το ζην; Μήπως κύριοι Βουλευτές θέλετε να βλέπετε την ανεργία να εκτοξεύεται στα ύψη για ψηφοθηρικούς λόγους; Κλείστε τα όλα κύριοι, να κάτσουμε σπίτι, χωρίς δουλειά, να βλέπουμε ο ένας τον άλλο και ποιος ξέρει, με διαλογισμό και θα φάμε και θα ντυθούμε και θα σπουδάσουν τα παιδιά μας!