Κλείδωσε το γιο της μέσα στο αυτοκίνητο και αναγκάστηκε να σπάσει το τζάμι για να τον βγάλει!

Η διάσημη τραγουδίστρια,  μιλώντας σε γνωστό ραδιοφωνικό σταθμό σόκαρε τους πάντες. Εκμυστηρεύτηκε πως η πιο δύσκολη μέρα της ήταν όταν είχε κλειδώσει το γιο της στο αυτοκίνητο.

«Ήμασταν στο αεροδρόμιο, μαζί με τον σύζυγό μου, όλα ήταν καλά», εξήγησε η 32χρονη και συνέχισε, «Βγήκαμε από τα μπροστινά καθίσματα, αφήνοντας τα κλειδιά μέσα, κλείσαμε την πόρτα και γυρίσαμε να ανοίξουμε τις άλλες πόρτες για να βγάλουμε τις αποσκευές μας έξω. Όταν ξαφνικά ο σκύλος πάτησε πάνω στις ασφάλειες και άκουσα τον ήχο, που κλειδώνει το αυτοκίνητο! Εγώ αμέσως, φώναζα. Οι πόρτες κλείδωσαν, οι πόρτες κλείδωσαν, οι πόρτες κλείδωσαν».

Η 32χρονη τραγουδίστρια, συνέχισε εξηγώντας ότι προσπαθούσε να κάνει τα σκυλιά της να ανοίξουν την πόρτα με τον ίδιο τρόπο που την είχαν κλείδωσει, αλλά μάταια. Έτσι μη μπορώντας να κάνει κάτι, και φοβούμενη για την υγεία του 6 μηνών γιου της, μαζί με τον σύζυγό της έσπασαν το τζάμι του αυτοκινήτου.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------1441218495 carrie-underwood-mike-fisher-lg

Το περιστατικό είχε συμβεί τον Ιούλιο που μας πέρασε. Μάλιστα η Κάρι Άντεργουντ, η τραγουδίστρια με τα πολλαπλά Grammy, είχε ανεβάσει και ποστ στον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter εκείνη την ημέρα, σχολιάζοντας το πόσο δύσκολη μέρα ήταν για εκείνη!

-------------------------------------------------------------------------------0987654e

Πηγή: mothersblog.gr