Κλέφτες από τα γεννοφάσκια τους – Χειροπέδες σε 12 χρόνο, 15χρόνο και 20χρόνο

Τρεις νεαροί ηλικίας 20, 15 και 12 ετών κατηγορήθηκαν χθες από την Αστυνομία αναφορικά με υπόθεση κλοπής από οικία στη Λάρνακα μίας γυναικείας τσάντας η οποία περιείχε ένα κινητό τηλέφωνο αξίας 400 ευρώ, χρηματικό ποσό 300 ευρώ και τσαντάκι με χρυσαφικά άγνωστης αξίας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, στις 3 Μαΐου 2016 καταγγέλθηκε στο ΤΑΕ Λάρνακας από ιδιοκτήτρια οικίας στη Λάρνακα, ότι ενώ είχε ανοικτή την κύρια είσοδο του σπιτιού της, άγνωστος ή άγνωστοι εισήλθαν σ’αυτήν και έκλεψαν μια γυναικεία τσάντα η οποία περιείχε ένα κινητό τηλέφωνο αξίας 400 ευρώ, το χρηματικό ποσό των 300 ευρώ και ένα τσαντάκι με χρυσαφικά άγνωστης αξίας.

Χθες το ΤΑΕ Λάρνακας ύστερα από εξετάσεις και ανακρίσεις συνέλαβε  Ελληνοκύπριο άνεργο, ηλικίας 20 χρόνων κάτοικο Λάρνακας, ο οποίος ανακρινόμενος παραδέχθηκε τη διάπραξη της κλοπής. Ο νεαρός κατονόμασε επίσης δύο ανήλικα άτομα ηλικίας 15 και 12 ετών μαθητές ότι μαζί είχαν διαπράξει τη κλοπή.

Οι νεαροί υπέδειξαν στην Αστυνομία χώρους όπου εντοπίστηκε η κλαπείσα τσάντα από την οποία έλειπε το ποσό των 300 ευρώ, το κινητό τηλέφωνο και ένα κολιέ με μαργαριτάρια αξίας 200 ευρώ.

Οι τρείς νεαροί κατηγορήθηκαν γραπτώς και αφέθηκαν ελεύθεροι για να κλητευθούν αργότερα. Την υπόθεση εξετάζει το ΤΑΕ Λάρνακας.