Κατακλυσμός, με απαγορεύσεις – Γιατί Δήμαρχος δεν δίνει άδεια σε πλανόδιο πωλητή

Πληροφορείς της ιστοσελίδας μας, φέρουν τοπικό άρχοντα παραθαλάσσιου Δήμου με λιμανάκι, να απαγορεύει τη συμμετοχή στην εμπορική πανήγυρη του Κατακλυσμού, σε πλανόδιο πωλητή γρήγορου φαγητού (fast food), με τη δικαιολογία οτι τα συγκεκριμένα προϊόντα πωλούνται σε καταστήματα της περιοχής.

Οι ίδιες πηγές, αναφέρουν μάλιστα οτι ο συγκεκριμένος Δήμαρχος έχει απορρίψει τις αλλεπάλληλες προσπάθειες της ιδιοκτήτριας, να επικοινωνήσει τηλεφωνικώς μαζί του για το ζήτημα ή να διευθετήσει ραντεβού στο γραφείο του.

Δεν μπαίνω στη διαδικασία της ονοματολογίας γιατί είμαι βέβαιος οτι ο Δήμαρχος θα κάνει δεύτερες σκέψεις και θα δείξει την απαιτούμενη ευαισθησία, καθώς πρόκειται για γυναίκα η οποία καλύπτει τα έξοδα για τις σπουδές των δυο της παιδιών και τις ανάγκες του συζύγου της για ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, αφού πρόσφατα υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση.

Αγαπητέ μου Δήμαρχε, αναμένω ότι θα δώσετε τη σχετική άδεια και θα αφήσετε την κατανομή των εσόδων κατά το εορταστικό τριήμερο, να γίνει σύμφωνα με τους ορούς της ελεύθερης αγοράς.

Γνωστικός