Καταζητούνται: Κτύπησαν τρεις φορές με το αυτοκίνητο τους ζεύγος Ε/κ στη Λεμεσό!

Για πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης καταζητούνται από την αστυνομία τα δύο αυτά πρόσωπα από την αστυνομία Λεμεσού. Κτύπησαν τρεις φορές με το αυτοκίνητο τους μια γυναίκα και τον σύντροφο της επειδή τους έκαναν παρατήρηση για το πάρκινγκ! Με κατάγματα στο νοσοκομείο Λεμεσού η γυναίκα, η οποία από τύχη γλίτωσε η ζωή της.

Πρόκειται για δύο άνδρες, αγνώστων στοιχείων, τους οποίους η εικόνα καταγράφηκε από το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης αλυσίδας εστιατορίων στη Γερμασόγεια.  Οι δύο κτύπησαν εσκεμμένα τρεις τουλάχιστον φορές με το αυτοκίνητο τους  ζεύγος ελληνοκυπρίων, τραυματίζοντας σοβαρά τη νεαρή γυναίκα, η οποία νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Λεμεσού με πολλαπλά κατάγματα. Το περιστατικό συνέβη στις 29 Αυγούστου όταν το ζεύγος, βγήκε από νυχτερινό κέντρο και κατευθύνθηκε προς το αυτοκίνητο του που βρισκόταν στην απέναντι πλευρά.  Εκεί βρισκόταν σταθμευμένο αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι δύο άντρες.  Το ζεύγος φαίνεται να τους έκανε παρατήρηση για το πάρκινγκ με αποτέλεσμα αυτοί να εξαγριωθούν και να οδηγήσουν το αυτοκίνητο κατά πάνω τους.

Μάλιστα σύμφωνα με τις εικόνες του κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης, οι άγνωστοι έβαλαν τρεις φορές όπισθεν για να κτυπήσουν τη γυναίκα! Οι δύο καταζητούνται  σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση τέλεσης πράξεων που σκοπεύουν στην πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό τους, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού, στο τηλέφωνο 25-805057 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη, στον αριθμό 1460.