Καταζητείται ο ασυνείδητος οδηγός – 34χρονος Ελλαδίτης

Άφαντος παραμένει ο ασυνείδητος οδηγός που τραυμάτισε και στη συνέχεια εγκατέλειψε 40χρονο Ελληνοκύπριο μοτοσικλετιστή σε τροχαίο που συνέβη τα μεσάνυχτα στη Λεμεσό.

Από τις έρευνες της τροχαίας στο αυτοκίνητο που εγκατέλειψε ο δράστης στη σκηνή του ατυχήματος και το οποίο ανήκει σε εταιρεία, προέκυψαν στοιχεία εναντίων 34χρονου Ελλαδίτη ο οποίος και καταζητείται αφού έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψη του.  Οι ανακριτές μάλιστα εκτιμούν ότι είναι θέμα χρόνου η σύλληψη του, ώστε να αντιμετωπίσει τη δικαιοσύνη, αφού πέραν του δυστυχήματος, ο 34χρονος είναι πλέον ύποπτος για εγκατάλειψη σκηνής. Όσον αφορά τον 40χρονο τραυματία, αυτός εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Λεμεσού καθώς θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση καθώς φέρει κατάγματα στα πόδια.

Το τροχαίο σημειώθηκε στα φώτα τροχαίας στη συμβολή των δρόμων της Λεωφόρου Μακαρίου και της οδού Λεοντίου.  Ο οδηγός του αυτοκίνητου που ανήκει σε εταιρεία, επιχείρησε δεξιά στροφή με αποτέλεσμα να ανακόψει την πορεία μοτοσικλέτας που οδηγούσε 40χρονος Ελληνοκύπριος από τη Λεμεσό.

Από το δυστύχημα ο 40χρονος τραυματίστηκε σοβαρά στα πόδια αλλά ο οδηγός του αυτοκινήτου όχι μόνο δεν τον βοήθησε, αλλά εγκατέλειψε τη σκηνή πεζός.