Κανένα σημείο ζωής από την Άννη – Κινητοποιήθηκε και η εκπομπή της Νικολούλη

Δέν έχει τέλος η αγωνία συγγενών και φίλων της 47χρονης Άννη από την Λευκωσία. Η 47χρονη γυναίκα έχει να δώσει σημεία ζωής από την Τρίτη.

Οι Αρχές βρίσκονται σε συναγερμό και ψάχνουν σε διάφορες κατευθύνσεις για τον εντοπισμό της 47χρονης μητέρας, χωρίς ωστόσο μέχρι στιγμής να βρεθεί κάτι.

Για την εξαφάνιση της αναφέρθηκε και η εκπομπή  «Φως στο τούνελ» με την Αγγελική Νικολούλη, καλώντας οποιονδήποτε είδε ή ξέρει κάτι να ενημερώσει την Αστυνομία. Παρά τις επανειλημμένες εκκλήσεις της Αστυνομίας αλλά και τα δημοσιεύματα στο διαδίκτυο η Άννη Κωνσταντίνου παραμένει άφαντη, με τους δίκους της ανθρώπους να φοβούνται για το χειρότερο.

Σε μία προσπάθεια εντοπισμού της η αστυνομία, από την περασμένη εβδομάδα, έδωσε στη δημοσιότητα τη φωτογραφία της αλλά και τα στοιχεία του αυτοκινήτου της.

Πρόκειται για ένα μπεζ Νισσάν Μάρτς, μοντέλο του 1990 με αριθμό κυκλοφορίας AAS 735. Ενώ η εξαφανισθείσα είναι ύψους 1,68, έχει ανοιχτόχρωμα κόκκινα μαλλιά και όταν εξαφανίστηκε φορούσε μαύρο κολάν και ασπρόμαυρη ζακέτα.