Κανάλια σε λήθαργο, πρώτος ο ΑΝΤ1 αλλά, Πρωταράς no media zone, η δόξα του Sigma και το πέτρινο ποτάμι

*** Αυτό που συνέβη στο Παρίσι είναι η 11η Σεπτεμβρίου της Ευρώπης ήταν το σχόλιο των περισσοτέρων καναλιών, όταν ξύπνησαν από τον λήθαργο. Τα κανάλια τις δύσκολες ώρες ξεχωρίζουν και τα χρειάζονται οι τηλεθεατές. Την ώρα, όμως, που γινόταν χαμός στη Γαλλία και όλα τα ΜΜΕ έπαιρναν φωτιά, στην Κύπρο σημειώσαμε ένα μεγάλο Μηδέν. Διασώθηκε μόνο η ΕΡΤ.

*** Σταθερά πρώτος αλλά με τη διαφορά να σμικρύνεται ο ΑΝΤ1, καθώς την εβδομάδα που μας πέρασε, έφτασε το 18.6%. Στη δεύτερη θέση το Μέγα με 16.9%, ανεβαίνοντας εντυπωσιακά μια και πλέον μονάδα. Επίσης, ανεβασμένο και το ΡΙΚ στην τρίτη θέση με ποσοστό 15.7%. Σταθερά τέταρτο το Sigma, έμεινε στα ίδια ποσοστά με την περασμένη βδομάδα 13.1%.

*** Η Δόξα Κωμοδρόμου του ΡΙΚ μετακόμισε στο Sigma. Η καριέρα της παρουσιάστριας στο ΡΙΚ, παρά το δοξασμένο όνομα, τελείωσε άδοξα μετά την επιχείρηση σκούπα στο Ίδρυμα για σκοπούς Προϋπολογισμού. Η Δόξα, πάντως, τα πάει μια χαρά στο Sigma και κάποια στιγμή η προσπάθειά της θα δικαιωθεί. Της ευχόμαστε καλή συνέχεια.

*** Σταθερή αξία από όποια πλευρά και αν το δει κάποιος το «Μπρούσκο» του ΑΝΤ1. Η συγκεκριμένη σειρά σαρώνει αφού ήταν και πάλι πρώτη την περασμένη βδομάδα με 23.9% με δεύτερη- μην εκπλαγείτε- το «Πέτρινο ποτάμι» του ΡΙΚ1 και ποσοστό 21%. Αυτή που «έπεσε» ίσως λόγω Mr Cyprus του Sigma (18.5 πρεμιέρα) ήταν οι 9 μήνες του Μέγα, με ποσοστό 17.9%

*** Σάββατο, Κυριακή και δεν είδα ούτε έναν δημοσιογράφο να κάνει βόλτα στον Πρωταρά. Είτε όλοι προτίμησαν τη Λάρνακα, Λεμεσό, Πάφο, είτε έμειναν «έσσω» τους, που λέμε στη καθομιλουμένη. Το περασμένο ήταν ένα από τα πιο όμορφα σαββατοκύριακα, για απόδραση ειδικά στον Πρωταρά. Νόμιζα ότι δεν θα προλάβαινα να χαιρετώ δημοσιογράφους και τις τηλεπερσόνες. Τελικά τίποτε… Απογοητεύτηκα τόσο που αποφάσισα να ανακηρύξω τον Πρωταρά no media zone like a paradise!

Κρατίνος