Και όμως τα αποτελέσματα αυτής της δίαιτας είναι θαυματουργά – Μέσα σε λίγες εβδομάδες μεταμορφώθηκαν σε μοντέλα! (pics)

Κι όμως, υπάρχει μία ιδιαίτερα ακραία δίαιτα που έχει τη μαγική ικανότητα να μετατρέψει κανονικούς ανθρώπους σε μοντέλα εσωρούχων, μέσα σε μόλις 30 ημέρες!

Δείτε για παράδειγμα αυτούς τους ανθρώπους. Μπορεί σήμερα να μοιάζουν με μοντέλα εσωρούχων αλλά δεν είναι. Και δεν είχαν καμιά σχέση με τη σημερινή εικόνα τους, 30 μέρες πριν τη φωτογράφηση.

Είναι κανονικοί άνθρωποι, υπάλληλοι σε μια διαφημιστική εταιρεία,την Viceroy Creative, οι οποίοι ασκούνταν μέτρια και έτρωγαν σχεδόν ότι ήθελαν.

Πώς κατάφεραν μέσα σε λίγες εβδομάδες, να μεταμορφωθούν σε μοντέλα; Οι γυναίκες περιόρισαν το σωματικό τους λίπος σε 12% – 14% ενώ ο άνδρας έχει σήμερα μόλις 5% – 6% σωματικό λίπος. Και να σκεφτείτε ότι αυτή η γυναίκα στα αριστερά ήταν έγκυος πέντε μήνες πριν τραβηχτεί η φωτογραφία.

Το κλειδί της επιτυχίας τους ήταν μια δίαιτα χαμηλής περιεκτικότητας σε λιπαρά, υψηλής περιεκτικότητας σεπρωτεΐνες σε συνδυασμό με έντονη άσκηση με την επίβλεψη επαγγελματιών γυμναστών.

Είχαν και ένα επιπλέον κίνητρο από τον εργοδότη τους: Τους ζητήθηκε να γίνουν μοντέλα σε γυμνή φωτογράφηση για το rebranding της εταιρείας.

Η δίαιτα ήταν το κλειδί για την επιτυχία τους

Οι τρεις τους ήταν σε κακή φυσική κατάσταση. Ξεκίνησαν να γυμνάζονται 4 μήνες πριν τη φωτογράφηση. Αλλά αυτό που τους έφερε σε αυτή την εμφάνιση δεν ήταν τόσο η γυμναστική αλλά η δίαιτα που ακολούθησαν.

Οσο κι αν γυμνάζεστε, λένε οι ειδικοί, η άσκηση είναι ένα μέρος της διαδρομής. Το σώμα που βλέπετε το απέκτησαν μέσα από τηδιατροφή και τη μείωση του σωματικού λίπους.

Μέσα από το κάψιμο του λίπους κατάφεραν να αποκτήσουν αυτά τα κορμιά.

Ετρωγαν τα παρακάτω 6 γεύματα την ημέρα, τα οποία έχουν μεγάλη περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη (έπρεπε να καταναλώνουν πάνω από 1γρ πρωτεΐνης για κάθε κιλό που ζύγιζαν).

Τα γεύματα ήταν τα εξής:

Γεύμα 1: 1/2 φλιτζάνι πίτουρο βρώμης, 1/2 φλιτζάνι γάλα αμυγδάλου, 1/2 φλιτζάνι βατόμουρα, μια μεζούρα πρωτεινικός ρόφημα χωρίς υδατάνθρακες.

Γεύμα 2: 3 ασπράδια αυγών, 1/4 φλιτζανιού πατάτας (ψητής ή βραστής)

Γεύμα 3: 100 γραμμάρια γαλοπούλας, μία τορτίγια (χαμηλή σε υδατάνθρακες) γεμισμένη με ένα φλιτζάνι μαρούλι.

Γεύμα 4: 100 γρ. ψητό κοτόπουλο και το 1/4 ενός αβοκάντο

Γεύμα 5: 200 γρ. ψάρι με 1/4 του φλιτζανιού ρύζι στον ατμό και 6 κομμάτια σπαράγγι

Γεύμα 6: 200 γρ. μπιφτέκια φτιαγμένα από 99% άπαχο μοσχαρίσιο κιμά με 1/4 αβοκάντο και 1 φλιτζάνι μαρούλι

– Δεν επιτρεπόταν να καταναλώσουν αλκοόλ καθώς και τα περισσότερα καρυκεύματα (με εξαίρεση την καυτερή σάλτσα, δεδομένου ότι έχει μια αμελητέα ποσότητα επιπλέον ζάχαρης ή λίπους).

Αυτή τη διατροφή ακολουθήσαν κάθε μέρα για έναν ολόκληρο μήνα.

Οι ίδιοι είπαν ότι παρά το ότι κατανάλωναν σημαντικά λιγότερες θερμίδες από ότι είχαν συνηθίσει, δεν αισθάνονταν αδυναμία (αν εξαιρέσει κανείς την πλήξη από την έλλειψη ποικιλίας στα φαγητά).

Στόχος αυτής της διατροφής ήταν να προκαλέσει σημαντικόθερμιδικό έλλειμμα κάθε μέρα, για να αναγκάζεται το σώμα να καίει το αποθηκευμένο λίπος.

Οι γυναίκες κατανάλωναν περίπου 1.300 θερμίδες και έκαιγαν 2.000 θερμίδες την μέρα.

Εκτός από τη διατροφή, τα στελέχη γυμνάζονταν επί 1,5 ώρα την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα με τη βοήθεια προσωπικών γυμναστών.

Οι ασκήσεις περιελάμβαναν έντονη άρση βαρών και κυκλική προπόνηση με καρδιαγγειακές δραστηριότητες – όπως το περπάτημα σε διάδρομο με υψηλή κλίση – όπου έκαιγαν τις περισσότερες από καθημερινές τους θερμίδες.

Τα αποτελέσματα, θεαματικά…